0 oy
536 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (54 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar 39+4 olduk sanci var açılma  yok hala 3 hafta oldu neredeyse kasılmalarim sürekli  oluyor karnım  cok sertlesiyor perşembe  günü  kontrolüm  var daha bekletirlermi beni acaba bebeğim  de 2700 kiloydu  geçen  hafta. Artık  cok sıkıldım bunalima girdim nerdeyse    sezaryendan da olmak  istemiyorum.

16 Cevaplar

+1 oy
(3,744 puan) tarafından
Bende sezaryan olmasın diye direlltim sonuç bebek kakasini yedi ben sezaryan olmak istemiyorum diye stres yapmaktan sonra bebeğim kuvezde kaldı ... Normal doğum en sağlıklisi anne ve bebek için ama o an sadece bebeğini düşünüyorsun bebeğinin hayatı Allah korusun tehlikye girerse hala normal diye mi direlteceksin;) ayrıca sezaryan olmakta korkulacak bir şey değil ve ben ertesi gün hemen ayaklandim evin işini bebeğime tek baktım yemek yaptım kimseyi de yanımfa istemedim kendinizi sartlamayin hayırlısı ne ise o olsun deyin
(54 puan) tarafından
Ilk  hedefim normal  tabiki. doktorum  sezayeni uygun görürse  olcak asla diretmem.
(3,744 puan) tarafından
Zaten aksi bir durum olmadığı sürece doktor da sizi direk sezaryana sokmaz merak etmeyin :)
-Reklam-
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Tek cözüm sunı sancı bende öyle dogurdum
(54 puan) tarafından
Ben ondan   cok korkuom ya cok kötü  diyolar   ilk gebeliğim  pek  bilgim yok da. öyle  mi sizce
(3,676 puan) tarafından
Yani zor evet ama dogum hızlandırıyor bide 1 gün cekiyor sun sezaryan olsan 1 hafta acı cekıyor sun ben 2 dogumda o sekil yaptım malesef ama sezaryan istemedim bana bakacak yoktu falan
(54 puan) tarafından
Sezeryan  zaten istemem allah nasip etmesin elimden geldikçe  direnicem. De bu gidişle  zor gbi  düzenli  sanci var  5 dakkada bir nts de de öyle  ama işte  bir türlü  acilma olmadi bunun için  ne yapmaliyim bi bilginiz varmi
(3,676 puan) tarafından
Yürüyüs sıcak su falan diyorlar ama bence bünye ile alakalı bakarsın bebis gelince birden acılma olur rabbim yardımcın olsun bebeişin saglıkla al kucagına..
(54 puan) tarafından
Aminnn ALLAH razi olsun ❤
0 oy
(9,646 puan) tarafından
Akısına bırak volan oluyo canım hayırlı dogumlar 42.haftaya kdr vaktın var
(54 puan) tarafından
Ay deme öyle  :(  her yerim agriyo yuruyemiorum bile
(9,646 puan) tarafından
Ayagına tuluk koy sıcak yat uzan sancı gecıyosa yalancı sancıdır gecmıyosa er gec dogum olur.Ama kubracım gercekten oyle hersey bı anda olup biter anlamazsın bıle bende normalı cok ıstıyodum sezeryan cok agır gelıyodu bı baktım olmusumda cıkmısım cok takılma dogum seklıne ama umarım normal dogum yapar ıstedıgın sekılde kavusursun cocuguna.En etkılısı squat yapmak hurma yemek sıcak dus almaktır.
(54 puan) tarafından
Yok yalanci sancı  değil doktor duzenli sanci dedi nts sonucu  yani bakiyolar acilma olmadi. normal doğumda   istememin sebebi  sağlığım  için  normal olmam gerekio tabi takdir  allahin
(9,646 puan) tarafından
Su nısan vs geldımı
(54 puan) tarafından
Yok  onlar gelmedi onlar gelse  zaten arkasıda  gelirdi  :)
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Aşırı stres yapmışsın doktor en iyisini bilir seseryan olmayacak diye kendini saetlama yeter ki bebek sağlıklı gelsin. Bazılarının açılması bir anda oluyor kendini çok strese koyma olacak olan olur 
(7,680 puan) tarafından
Benim kızımda beş hafta vardı gerilik sorun yaşamadım
(834 puan) tarafından
Suni sanci 5.6cm acilmadan sora verilmiyor.sancisi var acilmasi olmuyorsa balon takip suni veriyorlar
(7,680 puan) tarafından
Yoo benim 5 cm açıklık vardı bir gecede anca o kadar oldu kalp atışı sorunu olduğu için suni verildi iki saate acilmam tamamlandı doğurdum. İki şekilde de veriliyor yani
(9,646 puan) tarafından
Dogumu vaktı gelmeden suniylr baslatmak anneyede bebege de ezıyet ıstısnalar  harıc genellıkle sonu sezeryanla biter
(7,680 puan) tarafından
Kesinlikle benim eltim 41+5te kendi sancısı ile iki saat çekmeden doğurdu o güne kadar doktorlar suni diyip duruyordu
0 oy
(739 puan) tarafından
Tek çözüm suni sancı vermesi :(  

ALLAH yardımcın olsun inşallah beni üç gün yatırdılar doktor gelmese onuda vereceklerdi doktor suni sancı taktırdı da öyle kurtardım 
(54 puan) tarafından
Nasıl  bişey  suni sanci genel olarak iyi yorum yapan  yokda doktorum  istermisin dese sizce kabul etmelimiyim yoksa beklemelimiyim
(739 puan) tarafından
Valla ben iyi bir şey değil valla ama benim eşim felan yanımda değildi asker haberi de yoktu telefonu da vermedilerki eşimi arayım konuşuym su vermediler yiyecek bir şey yok o yüzden kabul ettim ben yapacak bir şey yoktu sırıt bir an önce eşimle konuşa bilmek için kabul ettim ben AMA İYİ BİR SEY DEĞİL SANCILAR ÇOK AĞIR GELİYOR MALESEF
(54 puan) tarafından
Anladim teşekkür ederim
0 oy
tarafından
bol yürüyüş yap canim bikac güne dogurursun
0 oy
(6,687 puan) tarafından
3gun sanci cektim acilmam olmadi 

Suni sanci verdiler 3saata dogurdum
0 oy
tarafından
Suni sancı alacağıma keşke hemen seseryan isteseydim. Beni çok korkuttular ama hiç korkulacak birşey değilmiş keşke diyorum 7 saat suni sancı çekeceğine ilk önce girip hemen bir saate figursaydum oğlumun sancı anında kalp atışları yavaş ladi açılmam olmadı bir cm de kaldı 40+3 e kadar kendi sancimi bekledik nasip değilmiş ama inan mecbur sezeryana girersende sakın korkma inan bana ❤️
(54 puan) tarafından
Sezeryandan kesinlikle korkmuyorum  sadece  sağlığım  için  normal istiyorum tabiîki doktorum  sezaryeni uygun görürse  olucam sadece kasilmalardan dolayi cok sabirsizlaniyorum
0 oy
tarafından

Sağlıcakla gelsin inşallah canım. Psikolojik olarak kendini bitirme bebeğini kucağına almayı dusun 

0 oy
(5,139 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
0 oy
(1,461 puan) tarafından
39 hafta da ne sancı ne açılma nişanım geldi suyum sızmaya başladı acil suni sancı takıldı 12 saat sonra doğumum oldu bazen diyorum iyiki de suni sancı aldım da normal yaptım çünkü hiç kesisiz doğum yaptım sadece distan iki dikişim vardı içten hiç yoktu 
0 oy
(552 puan) tarafından
Bende aynısını 39 +5 te yaşamaya başladım suni sancı verdiler cnm ve suyumu kendileri patlattı
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Eğer hiç acilmam olmasa mecbur sezryan ben oule oldum hem sezaryan olmakta kötü birsey  dgeil bu arada korkacak birsey  yok 
0 oy
tarafından
İlişki açılma yapıyor bilgin olsun
0 oy
(19,670 puan) tarafından
Rabbım hayırlı doğum nasıp etsin güzel hatun 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Benimde oyle oldu evde 1 hafta sancı cektım sabahlara kadar ama yinede acılma olmadı sezeryan oldum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 110 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Glsn (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 617 göst.
28 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 540 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.