Moralim bozuk kizlar ya nasil davrancam bilmiyorum artik icimden hic gelmiyo esime yakin olmak sorun actim ya video muhabbeti falan bugun eve geldi sanki hic bisey yokmus gibi davraniyo noluyo diyo ne suratin asik artik knusmak istemiyorum dedim hep ayni döngü konus konus ayni konuyu kapatiyo senin canin kavga istiyo yine diyo sacma sacma sebeklikler yapiyo evde ama gercekten artik sogudum resmen ***** yerine konuluyo gibi hissediyorum yanimda yokken beni tanimiyo umursamiyo gunlerce eve gelince ayni muamele insan kaldiramiyo bilmiyorum ya surekli agliyorum her firsatta icime oturdu resmen gozumu kapatip guvenemiceksem ben bu insana bir omur nasil gecirebilirimki
Valla kaldiramiycagin seyi affetmiyceksin. Eger affettiysen de sürekli burnundan getrmyceksin. He dersen ki hem yuvam yikilmasin hem icim almiyo. O zamab sana kalmis böyle ite kaka gider...
Video isini bu kadar abartmayin hamileyiz die adamlar bi sekilde avutuo kendini neticede kariya gitse dahami iyi
Sen de onun yanında aynısını yap aç izle harbiden zevkliymis adamlar insanın iştahını acıyor de anlasın nasıl bir duygu olduğunu
Sen hala eşine karşı soğuk ilgisiz asık suratlı olursan oda izlemeye devam eder hatta gün gelir izlemekle kalmaz başkasına gider erkekler eşinden cinsel anlamda tatmin olmadığı zaman aldatmaya başlar güzel iç çamaşırı giy farklı fantaziler dene bı süre sonra zaten izlemeye gerek duymaz çünkü eşiyle zaten istediğini yaşıyor olucak
401,983 soru
12,034,178 cevap
36,262 kullanıcı