Konusmiyorduk kendi bana tavir aldi bende karsilik verdim beş alti Ay küs kaldk simdi aradi sana kirildm dio bende sana kirildm dedim evine gittm naslsn bile demedi köye gittim hoşgeldin demedi oğlumun mama önlüğnu bulasklarn içinden secip kenarq atms yikmadan bende bunlari söyledim kızlar eltm ortam seven ortam olsa orda cekingen davranip konusmaz ve gerilir biz o zamanlar güne gdyodik bu kasiliyordu ortamdan benim tek ilgim ona olyodu sklmasn diye üst üste bebeği oldu yardım etmek için gittim yakin otryoduk annesi babası uzakta gelemiolardi doğumunda yannda kaldm yani ustune basın baktm afedrsnz bitarfna kadar silipw tuvalete gotrrm değer verdm ona yani ama benm bile ne yaptimi bilmedgm seyleri takip kfasndA kurup kusuo köye gelio surat asyo kAynnamgln yannda herkesi tedrgn edio eşim konusma dio ama bende huzursuz oluyorum ben ona bu kadar çaba gosterdm o bana böyle yPio simdi yeni bir sayfa actim dio kusmucem birdaha dio ama bunu ilkkez demio ben senn bana yaptgni biliyom dio emegn çok dio ben onun bı küçüğüm o 28 yaşnda aslnda çok cok iyi anlaşamamz gereken yaslarmz var ama her köye gdsmde astigi suratla mahvedyo çocuklarını dövüo bize olan hrsndan yapma diom alyoz çocuğu esm olsn fln karsiyolar dio bu Sefer bı defasnda yine dövdü yanmda çocuğu bana tavr aldi snrden bebeye sardı benmde zoruma gitti ağladm ciktim gittim evinden neye kizdgni soylemiyo mesela durum atyom söz oluyo ya onu direk kendi üstüne alıo kAynanama da satasyo oğlun beni dövse sen mutlu olun dio kadin öyle biri degl hep bzm destekcimz
Uzun oldu kızlar ama basedemiyorm karşılaşmak zorunda oldum bı insan eşim icin kaynim için alttan alıyorum kaynim çok uzuluo esinn bu hareketlerine Aglio adam abime dayanamıyorm esimde abisine uzuluyo bunlar icn sabredyorm Aradignda kendiside agliyo bu sefer ben suclandm ne yapcm bilmiyorum nasi harekt etcm sastim kAldim