35 haftalik hamileyim canım çok daralıyor die anneme gidiyim dedim abim ceza evinden yeni çıktı 3 sene içerde yattı çıkalı 1 ay olmadı neyse abim gezmeye gitmisti tokata annem beni hergun arayıp gel burda dogum yaparsın burda bakarım sana diyordu bende yok kendi evimde yapicam diyodum dün kafam esti gidiyim dedim dün akşam aradım gelicem dedim babam bana ilk defa benim param yok gelme dogum yapacaksın bide hastasin Sen dedi ayaklarım sisik bileklerimle bide bobreklerimden rahatsızım bende dedim ki benim param var çocuğumun bu eksikgi yok dedim ben 2 gun kalıp gidecektim stn dedim yok dedi gelme dedi bende tamam dedim annemde ordan dediki gorumcene gidip kalirsin bence öyle yap dedi bende tamam dedim bugün yine aradılar abim bana hesap sorar gibi ne ışin var burda evine kal yada kocanin ailesinegit dedi şok oldum sdce tamam dedim kaptim normalde abim ceza evinde degilkken annemle babam gel diye yalvariyolardi abim çıkınca istemiyolar artık galiba ama aileme zarar verickbişey yapmadim parada istemedim pulda yeni napicgmi bilemedim icimi döktüm kusura bakmayın bugün çok agladim keske ariyip gelicem demeseydim ama annem ısrar etti die bende gidiyim dedim sonra böyle oldu daha ne aricam ne sorucam diyorum allhtan korkuyorum daha evlerine gitmem arada ariyip hal hatir sorarim bide annem gilin durumu çok iyi neden böyle yaptılar ben onlara naptim anlamadim