0 oy
646 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından
Bende diyordum bu adam niye durgun faln meğerse uzun zamandır çalışmıyor 600 tl para kalmış sadece hesabında bitince napcak diye düşünüyor taksidinin yarısını verebilmiş. Keşke elimden birşey gelse benim de işim olsa tüm sorumluluk onda olmasa valla üzüldüm kızlar normalde her istediğimi alan adam eve bile birşey isteyince durgunlaşıyor. 

8 Cevaplar

+3 oy
(2,021 puan) tarafından
Cok zor bir durum helede bir erkek için  Rabbim Rezzak ismiyle hayırlı rızıklar Fettah ismiyle hayırlı kapılar  açsın  insaAllah
(246 puan) tarafından
Aynen canm cok sagol Allahtan ailem destek bu konuda baksam ki yok ablamdan borç isterim:))  10 bini duruyor bizde ama yapacak birşey yok korona kuruttu bizi :)
(2,021 puan) tarafından
Korona tüm  yaşantıyı  sarstı  canım  bi kurtulamadık su illetten
-Reklam-
0 oy
(14,268 puan) tarafından
Allah yardımcımız yardımcıları olsun eşimden biliyorum gerçekten zor 5 bin kadar borcumuz var bu ay vermemiz lazım biriktirmeye çalışıyoruz kira faturalar zaten aldı başını gidiyor Allah yardım etsin 
(246 puan) tarafından
Amin cnm biz evdeyiz nerden geliyorsa geliyor biz ne bilelim. Birşey canımız isteyince alıyorum. Ama onlar her daim geçim derdinde
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Rabbim darda birakmason kimseyi, eviniz bereketlensin esin en kisa zamanda is bulir insAllah
(246 puan) tarafından
Allh razı olsun canm amin kimse yi darda bırakmasın.
0 oy
(2,002 puan) tarafından
Aynı durumdayz ama bizde limit 0 
(246 puan) tarafından
Ee ne yiyiyorsunuz ne içiyorsunuz canm. Ben çok sıkışsak ailem den isteyecem
(2,002 puan) tarafından
Kredi kartı vardı ondan harcadık ama şuan limitte kalmadı napcaz hiç bilmiyorum
(246 puan) tarafından
Es dost akraba yokmu canm borç edin gerçi borç etmek kolay da ödeme yapması zor sonra
(2,002 puan) tarafından
Aynen zor olur ya var da laf edicek insan çok
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Canm seni çok iyi anlıyorum rabbim yardimcilari olsun ev geçindirmek bu devirde erkek için cidden zor 
(246 puan) tarafından
Aynen ya hayat çok pahalılandı. Sağol cnm amin
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım zor bilirim en kısa hayırlı bir iş bulur inşallah kendine
(246 puan) tarafından
Sac kesiyor berber aç diyorum yok diyor
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Doğru canım herşey çok pahalı. Çocuk yoksa çalış sen de 
(246 puan) tarafından
Var canm ya hemde 2 tane :))
0 oy
tarafından
Allah yardımcıları olsun gerçekten zor bir dönemden geçiyorlar valla bizim durumda vahim adamin cebinde 20 tl para kaldı arabayla gidiyordu ise servis yok yürüyerek gidiyor yine izne yolladilar korona hepimizi halletti sagolsin
(246 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canm sizinde. Evin ihtiyaçları ni nasıl karsılıyorsun
tarafından
Evdekilerle idare ediyoruz şuan canım ekmeği  felan bazlama yapıyorum hemen Birşey çıkıyor masraf bitmiyor
(246 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canm

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 2,108 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 477 göst.
14 Ekim 2020 Diğer kategorisinde ASaLeTiM YeTeR (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 866 göst.
0 oy
11 cevap 720 göst.
30 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bbttnnmm (333 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,641 soru

24,634,024 cevap

365,298 kullanıcı

...