0 oy
993 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bugün anneme gelecektim eşim akşam gidiyir gece geç geliyor bana da eşim annemgili ozlediysen 1 gün orda kal istersen dedi bayadir gelmiyordum kaynanm tutturdu bnde seni bırakmaya gelin diye eşim bırakıp direk gelecem oturmicam demesine rağmen zorla gelmek istedi  kaynanam  bnde eşimle ikinci kata çıkınca eşime biz hiç başbaşa biyere gitmicez mi diye kızdım eşimde sen bnm ailemi istemiyor musun diye kızdı kavga ettik eşimle evlendiğm günden beri nereye gitsem eve alışveriş bile yapsam geliyo bizle zaten bı annemgile geliyorum başka bı yere de gitmiyorum evden de çıkmıyorum neyse geldi tmm dedim bugünde eşimle konuşuyoruz bnde yemek aşağıdan al cnm dedim bana annem yemek çıkarttı dedi siz olsanız evde siz yokken ya da eşiniz yokken kaynananizin evinize girmesine izin verir misiniz eşime kızıyorum bn yokken annenin evimize girmesini istemiyorum diyorum bu sefer benle kavga ediyor sizce kaynana gelin olmadan oğlu da olmadan evine gidebilir mi bn bişe desem kavga ediyoruz eşimle

10 Cevaplar

0 oy
(16,284 puan) tarafından
Benim kaynanam da giriyor canım ne olacak ki evi karıştırmiyor zarar vermiyorsa bir şey olmaz 
tarafından
Zarar vermiyo ama erken çıktım evden biraz dağınıktı
(16,284 puan) tarafından
Toplasaydin deseydin ya kaynanana :D
tarafından
toplar kaynanm öyle çok kötü biri değil ama oğluyla baş başa bırakmıyor tek sıkıntımız o
-Reklam-
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Sizin anahtarın kaynananda ne işi var bu bir ikinci de bu konuyu kocanla konuş anası gelip bide aranızda yatsın yapışık ikiz misiniz
tarafından
Eşim sözünden çıkmıyor anasının bni bile dinlemiyor bn evlendigim günden beri bizim evin anahtarı var annesinde yakında zaten bekliyorum aramızda yatar
(6,189 puan) tarafından
Nereye kadar böyle devam edecekmiş sordun mu
tarafından
Sorduğum Zaman kavga başlıyor cnm nereye gitsem arkamda geliyo eşimle evlendiğimden beri baş başa kalamıyorum
0 oy
(672 puan) tarafından
Benimki geliyor dolapta ne var yok süpürüyor sesim çıkmıyor 
tarafından
Gittiğimde herşey yerli yerinde duruyor ama yine de bnce doğru değil kaynananın gelini ya da oğlu olmadan evde olmadan eve girmesi
(1 puan) tarafından
eşin tek çocuk mu yoksa kardeşi var mı
tarafından
Kardeşi var 1 i kız 1 erkek kız evli erkek bekar
0 oy
(15,132 puan) tarafından
Ben en son bir ay önce farklı sebep aynı sonuç tepsiyi tencereyi ya götür ya da kapısına dökerim diye yakaladım çıngar çıkmasın diye götürdü. Net ol. 
tarafından
Cnm eşimle kötü oluyorum o zamn
(15,132 puan) tarafından
Laftan kendiniz anlamıyorsunuz bacım biz ne diye. Azıcık adamlarınıza ben de insanım kölen değilim fikrim var iradem var diyin. Kendinizi böyle böyle ezdirip adamları tepenize çıkarıyorsunuz.
0 oy
tarafından
İstemem ama eşime girmesini istemiyorum diyemezdim
tarafından
Bende diyemiyorum gelmesini istemiyorum diyorum bu yere giderken ama eve girmesin desem direk kavga ederiz eşimle
(15,132 puan) tarafından
Valla öyle bir noktaya geliyor ki insan hem kaynanaya diyo hem eşe o/sen benim evime giremez/sin. Öyle bir göz döndürüyor ki kaynana da eş de bakakalıyor.
0 oy
(2,447 puan) tarafından
Eşinle başbaşa kalmak istemende haklısın. Ame kaynanan sen yokken gelse nolcak bizimki altlı istü evde kimse yokkende girer çöpüm varsa atar bişeye ihtiyacı varsa alır gider ben memleketimde 40 gün kaldım eşim çok titiz her hafta evi dip köşe temizlemiş ama gün içinde kaynanam yatak odasına girip havalndırmış temizlemiş hiç sorun değil benim için bende onun evine aynı şekilde rahatça girebiliyorum. Peki sen annanle alt ğst otursaydın o da girse aynı şekilde kızarmıydın
tarafından
Cnm ev biraz dağınıktı eşimde titiz biri sabah erkenden beni annnemgile bıraktı eşim toolayamadim kaynanm eşyalarıma dokunmaz temizlemez de kirletmez de bu arada annemde ola bence doğru değil 1 günlüğüne evden ayrıldım aylık ayrılmadım ki evden
0 oy
tarafından

Haklısın kızmakta ben yokken evime eşim dışında kimse giremez... !

tarafından
Demi bnde öyle düşünüyorum cnm
0 oy
(36 puan) tarafından
Dua et girip çıkmış canım ben yokken evde görümcem benim evimde gelip kalmıştı eşimde yoktu
tarafından
Kaynanam eşyalarıma karışmıyor ama annemgile erkenden geldim evi toplayamamistim
(36 puan) tarafından
Olsun canım daha kötü olanlarda var şükret bende hoş bişe değil ama yinede daha kötüsüde olabilirdi
(1 puan) tarafından
sende ondaki anahtarı sessizce yok et sorarsa görmedim duymadım yenisini yaparsa bilemem:):)
tarafından
Yapar mı yapar kaynanm çok fena şimdi iyi davranıyor ama bnce hamileyim diye böyle
0 oy
tarafından
annenlere giderken eşine binadayken kızman iyi olmamış, o an annene gitmişsin niye canını sıkıyorsun? gelmiş artık kadın, evıne bu kadar girip çıkıyorsa baştan kalp kırmadan tavrını koymalıydın, bu saatten sonra anca eşinle kötü olursun, bide annesinin lafını dinleyen bi tipmiş eşin iyice eşini kendine sardırma derim. başka yollarla inceden inceden çözeceksın. ani tepkıler senin zararına. 
tarafından
Ne yapım bilmiyorum her şeyi dinledim ana kuzusu hala
0 oy
(867 puan) tarafından
Kayınvalideni sevsen hiçbirşeyi batmaz eme sevmediğin için batıyor kendimden biliyorum bizimde kaderimiz bu 
tarafından
Kaynanam bana neler neler yaptı zamanında şimdi hamileyim diye karışmıyor galiba
(867 puan) tarafından
Huylu huyundan vazgeçmez bizimki arkamdan konuşuyor yüzüme gülüyor sonra neden soğuksun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 539 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehraao (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 460 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Elif21 (3,283 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 963 göst.
23 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (3,654 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,789 soru