0 oy
638 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,799 puan) tarafından
Bugün oğlum ağzında yemek tutuyo yutmuyo diye doktora götürdüm acaba boğazında mi sorun var yutamiyo diye. Neyseki bi sorun yokmuş.  Doktor kendi hâline birak fazla baskı yapma yemesi için dedi. Acikinca yer dedi .  Ben baski yapıyorum yesin diye evet ama yapmayincada hic yemiyoki. 

15 Cevaplar

0 oy
(12,767 puan) tarafından
Çok baskı yaparsan yiyeceği var ise de yemez köy önüne kendi yesin yemez ise zorlama psikolejisi bozulur gibi düşün agizinda tutar huy edinir sonra 
(3,799 puan) tarafından
Kiz günde iki öğün yiyo onu da zorla.
(12,767 puan) tarafından
Tmm bırak baklim  kaç yaşında zorladığını için istemiyor dur
(3,799 puan) tarafından
3 yaşında
(12,767 puan) tarafından
İnat eder bırak sağlığı iyi ise sevdiği şeyler yap zorlama bakalım
(3,799 puan) tarafından
Makarna pilav köfte tatlı filan . Sebze yesin diye uğraşıyorum.  Sebze meyve yemez hiç.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Baskı yapman ters tepebilir hazırla kendin yemeye başla ona taklit etme gelip isteyecektir 
(3,799 puan) tarafından
Bi öğlen bi akşam veriyorum zaten kiz devamli başında değilim.  En azindan o iki öğün de bari yese yemiyo
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Sen hamileyken, yemek yerken orda bi olay gerçekleşti mi, yemeği yutamadıpın oldu mu
(12,767 puan) tarafından
İlginç böyle olsa öyle olurmu gerçekten ?
(3,799 puan) tarafından
Onceden böyle değildi büyüdükçe oldu
(669 puan) tarafından
Öyle bişey de mi varmış
(3,799 puan) tarafından
Benim oglan ufakken yiyodu masallah . Büyüdükçe huyu değişti.
0 oy
tarafından
Hiç elleme canım aç kalınca yer benim kızda mamaya nazlaniyo zorlamıyorum zorlarsam kusuyor acıkınca daha yokmu doye agliyor
(3,799 puan) tarafından
Süt istiyo acikinca kolayına geliyo onunla doymasi
tarafından
Ney istiyorsa onu içsin canım diğer türlü ters tepr
(3,799 puan) tarafından
Tapti bile galiba . Yemek gelince kaçıyor
0 oy
tarafından
Baskıyı falan bilmem de bu çok tatlı ben bunu yerim  maşallah 
(3,799 puan) tarafından
Ayyy sağol canim .:) amin
0 oy
tarafından

Kesinlikle baskı yapmayın ne kadar üstüne düşerseniz o zaman inatlaşır daha fazla yapar 

(3,799 puan) tarafından
Acikinca süt ekmek ıvır zıvır la doyurmak istiyor karnını
tarafından
Kaldır ortadan müsade etme
(3,799 puan) tarafından
Süt süt diye dolaniyo . Aslında sute de bi seneden bu yana veriyorum ufakken vermedim. Iki yasindan sonra azar azar başladım.  Alışkanlık yapti desem öyle bisey de yok.
tarafından
Kaç yaşında
(3,799 puan) tarafından
3 canim
0 oy
tarafından
Yigenim böyleydi gece yanağına bu şişlik varmış yengem de korkmus bakmis bi de ne görsün yengemin yedirdigi tavugu yutmamis lokma olarak duruyor yanağiňda :) anne için zor ama kendi haline birakinca mecbur acikip istiyolar bence
(3,799 puan) tarafından
Aynen benim oglan da agzinda tutuyo saatlerce yutmuyo
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Beraber mutfağa girin güzel şeyler sevdiklerinden hazırlamanız heves eder belki yer. Maşallah çok yakisikli
(3,799 puan) tarafından
Sağol canım.  Sevdiği seyler hep sağlıksız.  Ben sebze meyve de yesin istiyorum
0 oy
(218 puan) tarafından
Şimdi sana baskı yapma dicem ama anne yüreği aç kalıyor diyip tekrar olcak
(3,799 puan) tarafından
Aslında evet öyle aynen.
(218 puan) tarafından
Zor cnm inşlh düzelir Açılır iştahı
0 oy
(807 puan) tarafından
Yaaa çok tatliş ama bu bende oğlunu yerim şimdi maşallah maşallah çok minnoş birşey bu ama annesi Allah sana bağışlasın canım benim ❤️ 
(3,799 puan) tarafından
Amin amin amin inşallah canim sağol. :)
0 oy
tarafından
Kızım 2 buçuk yaşında aynı dertten muzdaripim herkes aynı şeyi derdi bana zorlama o acıkınca ister diyodu. Bende napayım elimde olmadan hep zorluyordum. Ama dün artık canıma tak etti öğlen vakti yemek vermedim sadece kahvaltı ile duruyodu. Akşam oldu bi baktım kendi geldi anne acıktım dedi ve hemen yemek koydum inan 10 dk sürmedi yemesi acıktığı için hiç zorlamadan yedi bitirdi. Artık hiiç zorlamam demek ki gelip acıktım diyebiliyormuş 
(3,799 puan) tarafından
Benimki acikinca süt istiyo sadece
0 oy
tarafından

Mâşâallah la kuvvete illa billah”

(3,799 puan) tarafından
Sağol canım amin .
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Masallh çok tatli
(3,799 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Benim oglum böyle 2 yaşına kadar hep kustu doktor zorluyosun dur filan dedi şimdi bıraktı ara da yapıyo sevdiği şeyleri veriyorum yoksa hiç yemiyo beraber yemek yiyoruz tek başına ara öğün olarak yer sadece mesela yemek istemediği zaman bi kaşık bana yedir diyorum yediriyo bana sonra bi tane de sana diyorum öyle kandırıyorum hoşuna gidiyo bide öyle dene
(3,799 puan) tarafından
Neler neler denedim bazen güzel yiyo beş dk da bazen iki saat bi lokma ağzında tutuyo
0 oy
tarafından
Canım benim oğlumda öyleydi iki yaşında şimdi 6 aydır doyuramiyorum balık yağıyla argivit diye bı vitamine basladim iştahı şimdi çok iyi maşallah lopur lopur yiyor dene derim bı zararı yok bitkisel 
(3,799 puan) tarafından
Bende aldim balik yağı vitamin karışımı takviye.  Bi hafta oldu başlayalı.  Ne kadar sürede iştahı açar ki bunlar canim
tarafından
Valla bana 3 günde ise yaramaya başladı sizde nekadar sürer bilmiyorum ama karışımlardan balık yağı az oluyor aklında bulunsun ayrı ayrı al durumun varsa
(3,799 puan) tarafından
Ayrı ayri şekilde de aldim canım karışık olandanda aldim.  Eczacı karışımin iştah açacağını söylemişti. Sen ne zaman veriyorsun sabahları ac veriyorum ben.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 855 göst.
0 oy
84 cevap 1,978 göst.
23 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minedd (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 520 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.

412,663 soru