0 oy
673 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,046 puan) tarafından

image

image

image

Kizlar ben dun corona testi yaptirdim bide kan aldilar benden e devletim olmadigi sonucu bilmiuorum saglik ocagini aradim ama sistemde ariza oldugu ocun bugun soylemedi bende interntten kan sonuclarima baktim aranizda doktor veya kan sonucundan anlayan varmi ona gore aticam  sonuclarimi 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
At canım anlarım 
tarafından
Yuksek ihtimal la covid olabilirsin
(1,046 puan) tarafından
Sagol canim hamile oldugum icin korkuyirum cok oksurugum var artik durulcak gibi degil
tarafından
Ama hamileyken ilaçta icemezsin bir değer daha yüksek çıkmış oda akciğer le ile ilgili kan pihtilasma yüzünden.
Nasıl bir yol ilerlemeyi düşünüyor doktor
(1,046 puan) tarafından
Bilmiyorum ki daha doktor soylemedi buyuk ihtimal yarin saglik ocagi beni arar ama hastneye yatirirlarmi yatirmazlar demi daha 1 yasinda oglum var onsuz 1 saniye bile duramam
tarafından
Canım kan testine göre covid sin yani vücutta akciğerde enfeksiyon var inşallah yatirmazlar iyilerlesin canım benim geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(12,191 puan) tarafından

Anlarım canım

(1,046 puan) tarafından
Attim
0 oy
(7,617 puan) tarafından
E devletiniz e nabiziniz yoksa kan sonucuna nerden bakiyosunuz?
(1,046 puan) tarafından
Kan verdegim kendi hastanenin internet sayfasina tc le giriyosun hasta nonu giriyosun sonuclarin cikiyor ama iste sürüntü testi malesef cikmiyor
(7,617 puan) tarafından
Mesaj gelmesi lazimdi aslinda size demekki sistemde telefonunuz kayitli değildir kafana takma canim kola ya yapilan test bile pozitif çıkmıştı
(1,046 puan) tarafından
Aslinda esimin numarasi kayitli ama bende bilmiyorum neden msj atmadilae
0 oy
tarafından
Canım kovid pozitif
(1,046 puan) tarafından
Iste o kortugum cevap
tarafından
Tatlım 20 gün oldu karantinam biteli emziriyorum asla evden çıkmazdim ben herşeyi yıkardim ama bana da geldi işte her neyse sana tavsiyem ben ilaç alamadım bebekten ötürü her yemeğin yanına soğan doğradım bol limonlu sumaklı yedim içine üç dört sarımsak da ekledim sonra sarımsaklı süt var nete yaz çıkar onu yap sirke ile gargara yao suyuna kat iç sonra kemik suyuna çorba ve en önemlisi bol limon bir bütün limon ılık suya sık iç günde beş kere yani bes limonla yap bunu
0 oy
tarafından
Ne gibi belirtilerin var kan değerlerindeki enfeksiyon rakamları yüksek crp yüksek d dimer var o çok yüksek oda ciğerle alakalı 
(1,046 puan) tarafından
Cok oksurugum var asiri gogus kafesimde agri daralma var pek konusamiyorum cunku hmn nefesim kesiliyor tikanip oksuruyorum bide cok bas agrim var istahsizlik var hicbirsey yiyemiyorum
tarafından
Korkutmuş gibi olmayayim ama d dimer cigerdeki sorunu teşkil eder ve senin aşırı yüksek canım yani malesef ciğere inmiş muhtemelen ararlar zaten
0 oy
(204 puan) tarafından
Canım vücudunda enfeksiyon var ama corona mı değil mi sürüntü ve tomografide belli olur koronaysa kan sulandırıcı kullanman gerekir doktor verir zaten sen hatırlat vermezse
(1,046 puan) tarafından
Hamile oldugum icin tomografiye giremem diger ilaclari bilmiyorum hamilelere ne ilac veriyolar bilmiyorum
(204 puan) tarafından
Anladım canım d dimer yüksek olanlara kan sulandırıcı veriliyo diye biliyorum ondan dedim doktorun uygun tedaviyi önerir zaten
0 oy
(7,436 puan) tarafından
D-dimer yüksekliği corana da oluyor canım crp yani enfeksiyonun da var 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 365 göst.
15 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Y.ertan08 (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 458 göst.
0 oy
1 cevap 146 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
21 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,515,008 soru

24,704,861 cevap

369,127 kullanıcı

...