Kızlar Maksat muhabbet olsun ben ilk evlendiğimde kiraya oturdum kendi anneme yakın olmak istedim eşim de sağ olsun sıkıntı yapmadı ama ailesi çok istemedi devamlı laf soktular Ondan sonra ev alacağımız zaman kirada oturduğum evin hemen karşı dairesine Beğendik eşimin tarafı bayağı vazgeçirmeye çalıştı eşimi onlarla yakın oturalım diye eşim Dinlemedi evimizide aynı yerden aldık Annemle aramızda 2 dakika yürüme mesafesi var kayınvalidemlerle araçla 20 dakikaya gidiliyor bu durumdan bayağı sıkıntı çıkarıyorlar çocuk bizi görmüyor onları devamlı görüyor tarzında annemler bu kadar yakın olmasına rağmen öyle her gün her gün gidemiyorum Çünkü laf yapıyorlar ben de eşimle aram bozulmasın diye eşit bir şekilde gitmeye çalışıyorum İki tarafa da Tabii bazen eşim işteyken eşime söylemeden gidiyorum 2-3 saat oturup dönüyorum kızım 17 aylık daha konuşamıyor şimdi Kaçak göçek gidiyorum ama kızım konuşmaya başladığında gidemem Çünkü babasına söyler büyük ihtimalle eşinden gizli bir şey yapıp ondan sonra çocuğunuzun söylediği anlar oldu mu :)