Kızlar perşembe akşamı eşimle oturuyrz kestane pişiriyorm elektrikli sobanın üstünde. 16 aylık ta bi kızım var hiç yerinde durmaz 2 de bir sobanın yanına geliyor koşuyor akşamdı uyku gelmişti düşüp düşüp kalkyodu ama benm aklım çıkıyor sobaya deyeck yanacak diye. En son da yüksekle dur diye bağırdım. Sessiz sessiz yatan eşim aslan kesildi ne bagryn diye bana bağırdı. Aa sinirim yükseldi. Bide hamileyim. Bak o zmn kızına dedim sobanın üstünde düşünecek yansa iyi mi dedim. Derken derken konu büyüdü. Benim susmami bekledi susmadım bende. Sen hayvansın dedi bana. Bende dayanamdm sende ****** oğlu hayvansn dedim ama hemen pişman oldum babası da ölmüş. Vazoda yapay çiçek vardı. Tuttu bana fırlattı onu duvara deydi parçalandı ortalık battı. Göbeğim de ağrıyordu. Gelip bunu anan mi temizleyck dedim
Banane kim temizlerse dedi eşim de. Neyse ben temizledim ağladım da biraz. Kızım var diye belli edemedim. Yattı uyudu ayrı yattık. Dün de gündüz işte iyiydi tlf da akşam eve geldi gene aynı bende baya kötüydm ilgi bekledim yani ilgilensin bekledim. Yok gittim ben yanına uzandım uzamasın artık şu konu dedim baktım hala uzatıyor kalktım biraz daha konuştuk. Haklıysan sus diyo bana ben haksizm susuyorum diyo. Gece gene ayrı yattı sabah kızım yorganı kaldırmış babasını arıyor canım sıkıldı onu öyle görünce gittim sabah yanına uzandm gene aynı.
Bende dedim uzatmayalım dedikçe yanına geldikçe senin g... Kalkıyor dedim ne halin varsa gör. Git ananın evinde kal ben seni görmek istemiyorum dedm kızımla kahvaltı hazırladım yaptık hala koltukta yatıyor.
Uzun oldu ama ben napim bana bi akıl verin