Kızlar benim dört tane yengem var abilerimin eşi, birisi var hiç birisiyle anlaşamıyor,hepsiyle küs, kıskanç,sinsi bişey. Diğerleri de kıskanç ama en azından kendi halindeler.Hic kimseyle gecinemiyor sorunu da hiç kendinde aramıyor.ona göre herkes kötü bir o iyi.Annemde bende hep hoş tutmaya çalışıyoruz bunları hiç biriyle yüz göz olmadık herşeye rağmen alttan alıyoruz.yine sorsan biz kötüyüz onun gözünde.Bende görümce olarak hepsini hoş tutmaya çalışıyorum.Hepsi benden büyük.en küçüğü ile yaşımız yakın.Ama bu bahsettiğim yengem de ben hangi yengemle iyiysem muhabbetliysem ara bozmaya çalışıyor istediğini elde edemeyince de benlede küsmüş şimdi.Diğerleriyle aramız iyi diye tribe girdi yine.Onun dengesizliğine göre denge kurmaktan bıktım.Bende uyumlu ve sakin biriyim sıcakkanlıyım sever beni insanlar.Etliye sütlüye karışmam yeterki abilerimle araları iyi olsun da bize olmasalar da olur kafasindayiz hep.yegenlerimizide bizden soğutuyor çocukların dengesi bozuldu artık. Bana akıl verin napayım sizce bundan sonra ki tavrım ne olsun gerçekten çok sıkıldık senelerdir ömrümüzü tüketti hepinize şimdiden teşekkürler canlar
1,489,380 soru
24,343,230 cevap
346,142 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın