0 oy
1,607 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (758 puan) tarafından

image

kizlar kizim 36 gunluk surati böyle bi cikiyo bi kayip oluyo ama son 9 gundur boyle dr sordugumda normal dedi fakat icim hic rahat degil adam akilli kontrol etmedi saglik ocaginda ki hemsirede ne zamandan beri var bunlar dedi gecenlerde aklima gelmedi detayli sormak yarin goturcem kontrole ama aranizda ne olduginu bilen var mi internetten baktim egzama isilik filan diyo ama illa ki aramizda tecrubeliler var uzun oldu hakkinizi helal edin 

33 Cevaplar

0 oy
(2,059 puan) tarafından
Cnm gecmis olsun öpüncede boyle oluyormuş
(758 puan) tarafından
Canim öpmüyorzda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sıcaktan canım sütünü sur 
(758 puan) tarafından
Denicem canim cok sagol
0 oy
(518 puan) tarafından
Canim battaniyeyi örtmussü  bogazina kadar kafasinda bere yapma lütfen dustan bile çıksa takma kafasina bisi kurul hafif havluyla okadar senin banyo yapman biseye yaramazki ferahlamaz yani sen dus aldirir aldirmaz bunaltmissin yine ben hergün yıkıyorum takiyorum sadece zibini bide ayaklarina ince çorap okadar evin cok sıcaksa altina bile bisi giydirme merak etme bisi olmaz bak dene düzelir eldivende takma çocuğa 
(758 puan) tarafından
Canim oyle yapmamda ki amac ben bile dustan cikinca usuyorum bizim ev baya serin oluyo o yuzden ilk 15 20 dk boyle durduruyorum sonra citcitli badi ustune kisakollu badi ayagina ince corap diger turlu hasta olur die cekiniyorum daha 36 gunluk
0 oy
(13,628 puan) tarafından
Oğlumda da oldu travocort kullandım geçti egzama dedi doktor ilacı günde 3 defa 5 gün kullandım çok ince şekilde sürdüm kortizonlu bir ilaç
(758 puan) tarafından
Bakalim yarin bende bi saglik ocagina goturcem ne diyecekler
0 oy
tarafından
Muhtemelen sıcaktan olmuşa benziyor cnm 
(758 puan) tarafından
Sadece dustan cikinca ilk 15 20 dk boyle ondan sonra acilip saciliyoruz ama gecmiyo
tarafından
Aynen cnm çok kat kat giydirme en azından iyileşene kadar başına da şapka var heralde bi süre onunda takma başında da vardır muhtemelen bu kirmiziliktan
(758 puan) tarafından
Sadece yuzunde var canim dedigim gibi sapka battaniye banyodan sonra ilk 20 dk daha sonra citcitli badi ustunede kisa kollu cunki evimiz serin bizim
tarafından
Anladım cnm geçmiş olsun  geçer inşalalh cabucak:)
(758 puan) tarafından
Sagol canim insallah
0 oy
tarafından
Sıcaktan canm cok sarma cocugu
(758 puan) tarafından
Sadece dustan cikinca ilk 15 20 dk boyle ondan sonra acilip saciliyoruz ama gecmiyo
tarafından
Nerdesnz blmiyorum ama istanbul kawruluyo:(
(758 puan) tarafından
Ankarada oyle ama bizim ev cok serin oluyo o yuzden dustan sonra ilk 20 dk boyle giydiriym hasta olmasin Allah korusun ben bile dustan cikinca urperiyorum
0 oy
(325 puan) tarafından
Eğer denizi var oturduğun sehirin elini islat yüzüne sür çok iyi deniz suyu sursen artık çıkmaz.Bir daha çünkü denemisim
(758 puan) tarafından
Malesef canim ankaradayiz
(325 puan) tarafından
Sıcağa verme canım unutma insan sıcakta daha çok hasta oluyor zibin giydir bırak oraya üsümez usurse anlarsın zaten
(758 puan) tarafından
Bizim ev baya serin oluyo canim ben bile dustan ciktigim zaman usuyorum zaten ilk 20 dk oyle ondan sonra zibin bide kisa kollu giydiriym ustune zaten bisey ortturmuyo sevmiyo sere serpe oluyo
(325 puan) tarafından
Anladım canım duruma göre sen ayarlarsin artik
0 oy
tarafından

image

ayni benim oglum kucukken olmustu simdi 2 yasina gircek locoderm krem kullandim gecti hala bisey oldugunda kulaniyorum..
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Kız yazık üzüldüm bebeğe nasıl giydirmissin birde şapka yalnızsın benim ebbek bir aylık banyo sonrası şapka falan takmıyorum kısacık saçı hemen kuruyor banyodan sonra da iç zıbın üzerine de kısa kollu bir zıbın ve çorap bu kadar başka goydirmiyorum artık.hava serin olursa ince uzun kollu giydirdim.ancak böyle battaniye falannda sarmitorum müslin örtü veya eşarp kullanıyorum çocuk baygınlık geçirir annesi böyle bence yani 
0 oy
(553 puan) tarafından
İsilik olmuş cnm. İnce giydir üstünü hergun duş yaptır doktorlar ususun ama terlemesin  derler
0 oy
(33 puan) tarafından
Vala canm dr bısı yok dedıyse korkma bnm cocuklarda cıkınca kıme sorsam kılo alacagı anlamına gelır dıye dıyorlar nazarda olabılır .
(6,073 puan) tarafından
Kiz eski postu niye hortlattin
(33 puan) tarafından
Nasıl yanı canm :)
(6,073 puan) tarafından
Postun paylaşım tarihine bak canim
0 oy
(2,592 puan) tarafından
Yastık kullanıyorsan elyafsa değiştir canım  sıcaktan da oluyo biraz da ince giydir bebek sivilcesi gibi duruyo her bebekte olur o 
tarafından
Çocuk 1 yaşını geçmiş canım ☺️☺️
Post hortlamış ☺️
0 oy
(144,821 puan) tarafından

Gene post hortlamis benden bilmeyin :D

(758 puan) tarafından
En çok buna güldüm şuan kızım 14 aylık olcak nerdeyse :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 461 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde DENiZ Lilia (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 245 göst.
18 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,694 göst.
0 oy
42 cevap 1,991 göst.
25 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (779 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,320 soru

23,663,470 cevap

309,104 kullanıcı

...