Kizlar benim erken doğum riskim var doktor doğuma kadar yatacaksın hiç kalkmayacaksın dedi 2 tane çocuğum var kalkmadan olmuyor ama aynı bahçede eltim var bir defa bile yapacak birşey varmi yardım ediyim birşey yok daha kendi bahçeyi tanımlamıyorum diye trip yapıyor ne yapiyon ayakta kalınca sancim oluyor zaten 2 çocuk yemek temizlik yavaş yavaş yapıyorum kalan zamanlarda uzanıyorum bahçeye ellemiyorum hasta olduğumu biliyor ne var doğuma 1 buçuk ay kaldı idare etse
Hiç umursama ne derse desin senin evladin daha öncelikli geliyor boşver gelmesin sormasin yok gibi gör canını niye sıkıyorsun ki güzelim.
Etmez haytim etmesini bekleme ona neki senin bebeqinden durumundan umrundami saniyosun bende ayni binadyim sorunlu gebelik qecrdim eltim utanmadn merdiwen tartismasi yapti benmle ki ben son anima kadr supururdum merdiwenleri. Dogum yaptim 20 qun hast yattm yanima qelmesini gectim aramadi bile. Neyse ewe qeldim sezeryanla dogum yaptqm icin yatktaydm ewdede birsuru misafr war herseyi hazrladim cay kurabiye falan sadece ikram yapilcakti ki bebeqim uyandi emzrmek zorunda kaldim die oturdum bi ikram etmedi tek eltim deql birsuru insan wardi hepsi beklediki o halimle o bebekle kalkip ben yapayim. Ama dusmez kalkmaz bir Allah. Simdi iyiyim cok sukur o kndi sonundan korksun elbet birqn ise dusecek bna
Bendede var aynı modelden takmaya bile değmez surat yaparsa yapsın sende ona yap takılma bile buralara yazacak kadar ne kıymet veriyorsun Allah aşkına çokmu önemli bişey derse ver lafını oturt
Bende de var öyle. Erken doğum riskim var bi kere gelip demedi bi tas çorba yaptım buyur sende ye diye. Ayni binadayiz biz de. Anca misafirliğe gelir yer içer gider. Komşum bile evime gelip agir is yapma birşey olursa hemen gel bana ben yapayım ev isini demişti 7 kat yabancı. O yüzden hic umursama kafaya da takma oylelerini.
1,487,919 soru
24,322,811 cevap
345,377 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın