Yarin yavrumu babasına vericem benim kalacak yerim yok ama olsun tek olucam başımın çaresine bakarım bi şekilde
Nasil dayanacam Canım çok yaniyo elimden gelen hicbisi yok evladimın geleceği için bi kaç ay ayrı kalmak zorundayım
Bugünleri alsa unutmicam beni evladından ayıran bu açıyı yaşayan insanları asla affetmicem
Asla eskisi gibi de olmicam kimseye merhamet etmicem acimicam ateşler içinde yansalar bi yudum su vermicem onlar bana nasıl davrandıysa ben daha kötüsü olucam
Şu koca dünyada evladimla beraber yaşamamıza izin vermediler ya evladımın rizki gözlerine battı ya Rabbim yanlarına birakmasin inşallah hakkımı asla helal etmiyorum
Çok zoruma gidiyo kendi evimden 5 kurussuz kovuldum çocuğumun içtiği mama babama dert olmuş çocuğum picc ben kendini pazarlayan bi ****** oldum beni görünce düşman görmüş gibi bakiyo
Herkese inat kendi ayaklarımın üzerinde durucam kimsenin kuruşunu istemicem şerefimle namusumla çalışıp kendimede çocuğuma da aslanlar gibi bakıcam
Nolursa olsun bunu yapicam
iş buldum günlüğü en az 100 tl her gün iş yok ama bi gittinmi bi kaç gün suruyo 6 ay çalışsam para biriktirsem sonra bi ev tutup içini döşeyip kizimida alicam yanina kimseye muhtaç olmucaz
Çok kötüyüm kizlar kimin duası kabul olur bilinmez Rabbim bana sabir versin tez zamanda bitsin şu kötü günler
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen