Merhaba hanımlar bugün yaşadığım olayı anlatıcam size ve lütfen kendinizi benim yerime koyarak yorum yapın
Bugün sabah uyandım her zman ki gibi sabah sobayi yaktim kızımı emzirdim sofrayı hazırladım televizyonu açtım ve eşimi uyandırdım bugün benim dizim vardı kırmızı oda normalini izleyemiyorum eşimin filmi var die özetini izliyorum işte neyse açtım izliyordum eşim geldi komandayi aldı değiştirdi bu diziyi izlediğimi de çok iyi bilir başka da dizi izlemem bundan başka kendisine defalarca aç bak ben bunu izliyorum dedim ama her seferinde açmam izleme başlarım böyle diziye bilmem ne söylenmeye başladı bende sinirlendim bu evde bende varım beni neden birşeye saymiyorsun faln die tartıştım gerçekten de her konuda boylr bana fikirlerme hislerime düşüncelerime önem vermez değer vermez hep kendi dediği hep kendi istediği çok bencil bana karşı neyse biraz cevap verince kalktı vurdu sen işini yap dedi bende sinirlendim s...iktirgit ne yapıyorsan yap dedim çıktım gittim diğer odaya eşim arkamdan kızımı almış aşağıya anasıgile götürmüş geldim odada kızım yok indim aşağı Alaçam üstüme yürüdü bırak alamazsın die birsy demedim her almaya çalıştıkça yapıştırdı tokatı bir değil iki değil üç değil kaynanamda orda tabi kalktı iyice vurdu bir essege vururmus gibi bırak kızı alıp eve gidcem diyorum vermiyor üstüne dövüyor bende bağırdım yeter artık die kaynanamda dio ayıp değil mi kızım ne bağırıyorsun millete sesini çıkartıyorsun her kızımı almaya çalıştıkça eşim vurdu sonunda bnde sinirlendim ya yeter beni zorlama bak ararım jandarmayı alırım kızımı dedim bu sefer daha da sinirlendi üstüme çıktı vurmaya başladı kaynanamın yanında kaynanamda kızımı kucağına almış onla oynuyor o kadar zoruma gitti ki kayinbabam geldi ayırdı flan ben gidicektim bırakmadı geri eve gittim aradım annemi geldiler konuştular abim ortada birşey yok televizyon için kavga edilmez dedi ama benim derdim televizyon değil ki beni hiç yerine koyması değer kıymet vermemesi bilenler bilir eşimin nasıl biri olduğunu geri bende bir kaç günlüğüne annemlere gelecem dedim abim tamam dedi eşyaları hazırlarken eşim yanıma gelddi para flan verdi de konuşmadım kendisiyle şimdi size sorum ben geri döneyim mi yoksa olduğum yerde oturayım ki bu ilk dayagimda değil 2 haftalık doğum yapmıştım kontör istedim die dayak yemiştim