0 oy
819 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (795 puan) tarafından
Bebegm cok uyaniyor ben mama hazrlamaya gidip gelene kadar cok aglyor eşim kalkp bakmiyor sizinkiler bakiyomu

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşim çok yorgun geliyor zaten yatağa kendini zor atıyor bazen kalkıyor ben geri yat diyorum bir dk ağlamaktan bisey olmaz 

Ben hemen kıpırdamaya başlayınca kalki0 mamasını yapıyorum ağlayınca alıp hemen iciiriyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden bakmıyor o çocuğu tek başına yapmadın sadece sevmeye gelincemi baba oluyor ben bu erkekleri anlamıyorum vallah canım ben hamileyim oğlumuz henüz doğmadı ama ben eşimden %100 eminim kalkar bakar 
tarafından
İnşallah eşimde bu konuda yanılmam
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Bnmki duymayinca kalkmaz 
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Bazen çok ağlar bağırarak kalkar noldu diye emzirdigim için pek bağırmaz emer uyur ama mama vereceksem uyanır sakin ac bırakma bunu nasıl bağırıyor der:)Bende bazen gece kaldiramiom seni ise gidion diye derim ben kaldır diyom sen kaldirniyon  der
0 oy
tarafından
Benimki bakar Allah razı olsun hatta gece uyanınca ben kalkmaya zorlanırsam hemen fırlar alır beşikten getirir bana 
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Ben mamayı hazırlayana kadar çok ağlarsa beşigini sallıyor susturmaya çalışıyor
0 oy
(14,749 puan) tarafından
Kalkar 1 saatt sen bak 1 saat sonra kaldır beni sen uyursun der :)
0 oy
(426 puan) tarafından
Allah razı olsun mama hazırlayana kadar hep kucağına alıp sakinleştirirdi 
0 oy
tarafından
Allah razı olsun evde olursa bakiyo kucaklayıp gezdirir 
0 oy
(552 puan) tarafından
Ben çoğu zaman beşik tarafına yatmam eşim yoruldun sen uyu ben sllarim der acıkınca da veir
0 oy
(4,844 puan) tarafından

image

Ben 80 TL almıştım düşmüş fiyati baya 
0 oy
(405 puan) tarafından
Benim bebeğim emiyor. O yüzden mecbur ben ilgileniyorum gece. Ama mama içseydi kalkar bakardı. Gündüz bakar çünkü. 
0 oy
tarafından

Bebeğim yok ama kalkacağına eminim. Ben su bile istesem kalkar getirir. Cocugumuzdada kalkacağına eminim 

0 oy
(1,468 puan) tarafından
Bebek uyandirirsa  sesiyle gözü kapali  besi  sallar  onun haricinde  zaten ben kaldırmıyorum  insaatci  çok yoruluyor  6 da kalkiyor  izinli  gunlerinde  mamayi  o yapiyor:)
0 oy
(774 puan) tarafından
3 ay uyanmasın diye koltukta uyudum 1 buçuk aydır oda da uyuyorum yine kıpırdanmaya başlayınca uyanıp hemen mama yapıyorum ama bazen bende aglayana kadar duymuyorum emzik verip kalkıyorum hemen çocuk iyice bagarana kadar bakmaz Cok bagarirsa da yattığı yerden emziği ağzına tepmeye çalışır çok bı faydası yok yani bana 
0 oy
(25,196 puan) tarafından

Benimki gece ağlamadıgı için ağlarsa şaşırıp ne oldu diye kalkar :) 

0 oy
(1,459 puan) tarafından
Bebeğine kaşık maması almayı denesen onlar çok güzel tok tutar yada ben kızıma pirinç unlu irimikli muhallebi yapıyorum 8 aydan beri çok severek yiyor hemde tok tutuyor 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Benden önce uyanir valla :)))
0 oy
tarafından
Kalkar bakar benimki
0 oy
tarafından
Ben kalkarım önce baktı susmuyo oda uyanır ver bana gazını çıkartım der falan bı şekilde uyuturus

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 358 göst.
17 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 421 göst.
12 Aralık 2018 Diğer kategorisinde Ltfycr (31 puan) tarafından soruldu

411,893 soru

12,399,663 cevap

44,372 kullanıcı

Kategoriler

...