0 oy
1,295 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından

Kızlar biz eşimle severek evlendik 

Görücü usulü değil yani 

Bayağı sevdik yani 

Geçenlerde konuşurken mevzu arasında

Keşke cahil kalsaydın dedi

(lisans mezunuyum bu arada)

Bende neden kafama vurup ekmeğimi elimden alman için mi dedim 

Cevap vermedi 

Neyse dün gece çocuklar uyuduktan sonra 

Kahve içiyorduk 

Burda bi arkadaşın postu vardı 

Kocası dövmüş falan 

Onu okudum dedim bak şerefsize 

Kadına neler yapmış diye... 

O da dedi ki bakalım kadının ne suçu var

Bi de adamdan dinlemek lazım dedi 

Ben şok oldum 

Böyle dedim bi sürü adam var şerefsizin önde gideni dedim

Karısına sahip çıkmayıp elin karılarına yalakalık yapan dedim

Bende seni tanımadan önce dayağa karşı bi insandım 

Ama seni tanıdıktan sonra hak verdim dedi 

Bi şok daha yaşadım 

Dedim sus sakın daha ileri gitme 

Nasıl sinir oldum elim ayağım titredi 

Çok dik kafalısın inatlaşıyorsun dedi sebep buymuş yani 

Bende görende o.rspluk yaptım zanneder dedim çıktım mutfaktan 

Arkamdan geldi konuşturmaya çalıştı ama ne mümkün 

Onları duymak hayatımın şokuydu

Ne yapayım ben Allah aşkına 

:ermm:

23 Cevaplar

0 oy
(65 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim eşim de bir kere keşke ***** bir kadınla evlenseydim kandırmak kolay olur demişti güldüm geçtim. Niye dedim zeki kadın çekilmiyor dedi. Erkekler aslında özgüven olarak çok eksik yaratıklar. Kadın üstünde hüküm kurarak kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar. Biz de altlarına çanak tuttuğumuz sürece iyi eşleriz. Tutmadığımız zaman dayaklık kadın.  Kendi iç savaşını sana yansıtmış eşin. Kendini eksik hissediyor demek ki. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dik kafalı inatçı olunca dayakmı atılırmış kadına ne kadar yobaz ağzından çıkanı kulağı duymuyor eşinin bence bu laflar eşe söylenecek laflar değil tavrını göster hatasını anlayıp özür dileyene kadar konuşma.. 
(38 puan) tarafından
Aynen senin gibi düşünüyorum canım
Ama küsmekten falan anlamaz bu öküz
tarafından
Tavrını değişik uygula
(38 puan) tarafından
Ne yapacağımı şaşırdım inan
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Maalesef erkeklerin bir çoğu bu zihniyete sahip cnm susacaksın haklı da olsa haksız da olsan susacaksın sesimiz çıkınca hakkımızı arayınca dik başlı oluyoruz iyi ki de diş başlıyım kimseye ezdirmem kendimi eşim haklı olduğum konularda üzerime gelmez zaten ama bunları söyleseydi bnmde zoruma giderdi bu zihniyet değişmedikçe daha çok kadınlar mağdur olur 
(38 puan) tarafından
Maalesef canım
0 oy
(506 puan) tarafından
Bu erkekler psikopat valla ya. Yeri geldiğinde her şeye tamam diyen birini istiyorlar yeri geldiğinde s.alak olmasın hakkını arasın istiyorlar. Onların ruh haline göre yaşayacak robot kadınlar lazım valla. İnatçı olunca dayak gerekiyor demekki onun gözünde ne kadar ayıp ya bilinçaltlarinda neler varsa artık 
(38 puan) tarafından
Kesinlikle çok ayıp
0 oy
tarafından

Derbeder arkasim orspuluk yapanin dahi  dayak dedesine gerek yok. 

Ben feministim .
Erkek egemen toplumda kadin olmak bir mucadele hemde buyuk bir mucadele 
(38 puan) tarafından
Erkek egemen olması önemli değil ki
Önemli olan saygı duyulması
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Allah eşini bildiği gibi yapsın o ne öyle bn seni tanıdıkdan sonra öyle erkeklere hak veriyorm ne demek ya kafayı yemiş galiba evlenmeden önce seni tanımıyor muyduda boş boğazlık yapıyor, konuşma sakın bırak kendi haline anlasın hatasını 
(38 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah anlar
0 oy
tarafından
Eşin ne mezunu tobe yarabbim kulp takacak sana illa bahane arıyor resmen sana kızıp laf sokmamak için bizler severek evleniyor sevildik zannediliyor ama anneleri erkeklere sevgi nedir i ogretemiyor  
tarafından
Sebepsiz yani bahane arıyor olabilir
(38 puan) tarafından
Bilmiyorum canım
Bu ara istediği şeylere olumlu cevap vermiyorum o yüzden olabilir
tarafından
İstediği şeye cevap nasıl verilir senin gönlünü alır hayat müşterek tır saygı evlilikte herşeydir ben ağzımı tutayım işime bakayım hanım im evime baksın diyen erkeğe yakışır öle iste iste de evdeki hanım in canı yokmu kirilmiyirmu o kadar laf edip nasıl istek istiyor yüzü varmı
(38 puan) tarafından
Yüzsüz bizimki ister
Yüz olsa söylemez zaten
tarafından
Töbe yarabbim ya hicmi gurur yok ben bunları dedim nasıl yüzüne bakcam yok
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Bu erkeklerin  dayak  atmak  için  mazereti  çok  hep  kendi  istedikleri  olsun  istiyorlar  olmayınca  güç  gösterisi  yapıyorlar  

Aklı başına  gelene  kadar  konusma  tabi  bu3 söylediklernden sonra  seni hatalı  bulmazsa  ne dim  allhim akıl fikir versin 
(38 puan) tarafından
Amin inşallah sağol canım
0 oy
tarafından

Sizin burdaki postları eşinize okumanız yanlış kusura bakmayın 

(695 puan) tarafından
Katılıyorum size bende. Boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye
tarafından
Normal karşılayan arkadaşlara birsey diyemem bana yanlış o hatayı ben 1 kere ilk uygulamaya girdiğimde yapmıştım eşim bana kızdı banane elin karısından kocasından dedi sonra uygulamayı çözdüm. Komik te olsa hiç birşey okumadimda gostermedimde telimde uygulama açık bile olsa kapatır.  Birşeye bakacaksa
(695 puan) tarafından
Sizin eşinizle alakalı bı durum bizimkilerde aaaa falan yapmıyo ama söylediklerimizi dinliyo tabiki bazen onlwri ilgilendirmeyen şeylerde söylüyoruz ama bilemedim..
tarafından
Benim eşime biri için birşey diyim milleti değil kendini anlat naptın bugün diye soara
(695 puan) tarafından
Peki siz haklısınız
0 oy
(99 puan) tarafından
Haklisin canim. Bazen eşimde bana cok inatçısın kendi bildiğin doğruyu yapıyorsun der konuşurken. Değişmem için uyariyordu

Dedim seni dinleyip uysal olayım baktim yok oda olmuyor en iyisi benim yaptığım

Cok yüz verince tepene çıkıyorlar eşinde olsa değer yargılarımizi bilip ona göre davranmalilar, 
(38 puan) tarafından
Aynen katılıyorum canım ama maalesef ki kolay olmuyor yerleşmiş beyinleri değiştirmek
0 oy
tarafından
Aman dikkat et  gözünü seveyim bu adam böyle dediyse bunun  kr sonraki adını zaten fiziksel şiddet ağzının dolusunca  hakaret edip psikolojik şiddet uygulamaya çoktan başlamış ya oturup bunu etraflıca iyice konusun yada yani bilmiyorum olmaz böyle her an kendi kollamak zorundasın 
(38 puan) tarafından
Bilmiyorum canım
Zaten dili yüzünden çok çekiyorum
tarafından
O dil zaten ah o dil dilleri kopsun diyecem de hadi demiyim
0 oy
(489 puan) tarafından
Şiddet konusuna bir şey diyemem ama benimki her gün diyor keşke az şey bilseydin, keşke biraz cahil olsaydın. (Lisans mezunuyum ama bundan ziyade gözüm açıktır kul yutmam :)) ) ama ben de artık diyorm keşke biraz cahil olsaydım belki daha mutlu olurdum diye. 
0 oy
(9,684 puan) tarafından
Balık alsın bezlesin ozaman 

Hiç bisey bilmeyip tamamen onlara muhtaç olmamızı istiolar 
(38 puan) tarafından
Aynen ya nedir bu erkeklerin elimin altında dilimin ucunda olsun istediği
Evdeki öyle olsun ister dışarda güçlü kadınlara bakarlar
(9,684 puan) tarafından
Hahh bir de o var evdeki öyle olsun ama dışarı uuuuu ahh ahh
0 oy
tarafından
Ayyyyy inanmıyorum o nasıl bir zihniyet yaaa cidden demek ki sen cahil olsaymışsın sana şiddet uygulayacak mış bende burda şiddet gören kadınları anlatınca benim koca benden daha çok sinirleniyor onları asacan diyor asacan 

Inanmiyorun iyi ki sen cahil değil missin 
(38 puan) tarafından
İtiraz ettiğim için böyle yapıyor her dediğine tamam desem kabul edecek
Şükür ki itiraz edebiliyorum
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Eşin iğrenç bi insan bence şiddetin haklı sebebi olmaz beğenmiyosan boşanırsın biter 
(38 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum hayatımda duyduğum en iğrenç sözlerdi
Ve psikolojik şiddet
Fiziksel şiddetten daha ağır
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Canım tek senin kocan değil erkeklerin yüzde 70 i nerdeyse  o zihniyette. Benim eşimde böyle dayak haberi görünce acaba kadın naptida öyle yaptı der. Bı kaç kez laf söyledim baktım konu uzuyor başka tarafa gidiyor he dedim geçtim. Bazen her doğru her yerde söylenmiyor maalesef

Ama eşin daha üzerine okadar laf demiş çok ayıp gerçekten.
(38 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum canım ya
Bu cahil zihniyet bitiriyor evlilikleri
Kadın sussun otursun istiyorlar
Susmayınca dayak yesin
0 oy
tarafından
Burda bu tarz paylaşımları görünce eşim için her gün şükrümü arttırıyorum gerçekten ne büyük nimetim benim.  Ne aileler var ne eşler var Rabbim anlayış versin ne diyim 
(38 puan) tarafından
Sağol canım inşallah
0 oy
tarafından
Ahahha ya okuyunca cidden güldüm ☺️☺️ ayni benim kocanın kafasinda bnaa da inatsin dik kafalisin benden gram korkmuyosun korksan dayak yemiceksin diyo oldu hem dayak yicrm hem suscam dedim yaa kafalar hep aynı 
tarafından
Onlardan daha guclu oldugumuzu bildikleri icin beden guclerini kullanıyo cahiller
(38 puan) tarafından
Bizimki dayak yiyip susmak değil
Her konuda fikir beyanı yapmak ve onunla farklı fikri savunmak vs
tarafından
Bizimde tartismalar farjli fikirlerden cikiyo zaten
0 oy
tarafından
Yuh dik kafalisin diye seni mi dövecek
(38 puan) tarafından
Aslında hiç öyle bir ortam yoktu nasıl buralara geldi konu bilmiyorum gerçekten
0 oy
tarafından
Bu yakinda döver de bak, yolunu yapmış resmen. Uzun süre kus kalman lazim, konusma ki daha dayagin muhabbetinde boyle yapiyorsa vursan beni boşar diye korksun
(38 puan) tarafından
Haklısın canım sağol

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 452 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Secde_Cicegi (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 452 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,869 soru

24,407,059 cevap