0 oy
693 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

2.825 tl olmuş. Bana az gibi geldi yağ olmuş 60tl, faturalar deseniz zam üstüne zam. Yazık günah ya. Benim eşim askerî personel asgarî üstünde alıyoruz ama sadece asgariyle geçinenlerin Allah yardımcısı olsun.. 

26 Cevaplar

0 oy
(3,728 puan) tarafından
Asgari ücretle gecinenlerin Allah yardımcısı olsun gerçekten.biz 5-6 bin lirayla ay sonunu zor getiriyoruz
-Reklam-
0 oy
(4,247 puan) tarafından
Kizlar ben diyorumki ek.is ariyoruz ya yag sektorune el atalim yaglik.cekirdek falanmi eksek aacaba☺☺
tarafından
Bi el atmak gerek böyle olmayacak :)
0 oy
tarafından
Marketlerin bi denetlenmesi lazim artk ya hem gramajla hem fiyatlarla oynuyorlar 
tarafından
Denetlenmemesi onların işine gelir sonuçta ne kadar
fazla miktar olursa o kadar kdv kesiliyor
tarafından
Evet haklısın. Kendileri diyolar halbuki denetlicez diye ama lafta
0 oy
tarafından
Amin yanlız başka bir postta bir arkadaş geçinmeyi bilen 1000 lira ile geçinir yazmış hayret ettim size katılıyorum çok zor
tarafından
Mecbur kalınca gecinilir ama nasıl gecinilir sersefil şekilde, temel gıdaları bile zor alarak gecinilir
(1,862 puan) tarafından
O arkadaş kuru ekmek yiyor galiba sadece, ayrıca fatura kira da vermiyor sokakta yaşıyor:D
tarafından
Kişi başı(3 kişi olduğunu varsayıyorum) günlük sadece 1 ekmek yeseler sadece ekmek aylık 130 küsur tl yapıyor kira ve faturalardan sonra anca ekmek yemeye para kalıyor
(1,862 puan) tarafından
Kız en az kira 700 yani onu da zor buluyon zaten, e doğalgaz 250en az o da. E gitti 1000tl zaten 1 fatura 1kira sadece. Geri kalanlar noldu? Kuru ekmek bile yok ortada :(
0 oy
tarafından
Asgari ücret arttıkça herşey zamlanıyor cnm ne de olsa asgari ücret 2.825 olmuş millet herşeyi alır die düşünüyorlar. Ama bilmiyorlar ki doğalgaz su elektrik kira mutfak ihtiyacı çocukların ihtiyacı maması sütü bezi derken elde avuçta ne kalıyor hiçbir şey. ALLAH yar ve yardımcımız olsun. 
tarafından
Kendileri oturdukları yerden yığınla para aldıkları için anlamazlar
tarafından
Öyle öyle zengin oluyorlar cnm hep fakirin üstünden geçinerek

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 572 göst.
27 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Eylülüm (3,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 263 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 405 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 443 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,511 puan) tarafından soruldu

400,980 soru

11,999,479 cevap

36,185 kullanıcı

...