0 oy
1,021 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
2 gündür kendimi kahrettim 6 aylik ölü dogum yaptim 2 yil önce ve 2 gun once  oturyorduk eltimle l kaynim geldi yanimza defim kizlari cok seviyorum bi kiz brlki ilerde getirirm yoksa cocuk düşünmüyorum ve bana drdiki ondan o bebgi karbinda bilerek patlattin öldürdün dedi ağladım ordan ciktjm eltim ona bi sürü kizdisonra kayinm gekdi yanima dediki annem bana dedi dilan qllah bilir bilerek yapmış çocuğu öldürmüş karninda kızdır diye allahim öyle demedi ölmek istedim o an dedim bi anne bunu nasil söyler ve oda evlat acisi yasamis kizi erkegi ne fark ediyor ve halimi gördü aglayislarimi piskojimin bozulmasini gördü göre göre bana o kiz cokguzeldi insan kuymiyirdu baksin daha cok üzüyordu beni bu nasil bi kadin ya insan nasil bebgine kiyar 2 gündür aklima geldikce ağlıyorm hem evladima hemde onlar yüzünden onlari allah'a havale ettim oda 2 tane çocuğunu kaybetti o zamn bebde diyeyim sende bilerek mi öldürdün suan kizimdan yavrumdan bahsederken bile ağlıyorum bunlar nasil vicdan sahibiler esime soylemedim çünkü esimn annesinden nefret eder diye sizce soylimmi ona bakinca üzülüyorum öyle bi aile ye sahip olduğu icin

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kelimelerin yetersiz olduğu bir post :angry:

tarafından
Bide veni düşün o an ne diyecegimj bilemeyip sadece dedigim sey kınayan yaşasın allah hakkimi birakmasin
-Reklam-
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Söyle tabi. Herkes ayağını denk alsın eşin de annesini uyarsın bir daha böyle densiz konuşmaya cesaret edemesin. 
tarafından
Eskme söylesem cok üzülür çünkü bizimde kizimla ilgili bile konusulmaz ikimzde cok üzülüyoruz elimzden geldikce bahsetmiyoruz
(3,138 puan) tarafından
Ama böyle de kaynanan laf sokacak ve sen o kadına kötü olunca bu sefer eşin soracak niye böylesin diye.
tarafından
Canm o bana cesaret edemiyo bisey desin arkamdan soylemis allahin cezasi
(3,138 puan) tarafından
Pislik karı. Söyle eşine. Annesinin ne mal olduğunu bilsin
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Valla kusura bakmada ortalıgı ayaga kaldırırdım sen kimsin hadsiz derdim bida ne kaynımın ne kaynanamın yüzüne bakardım eşinede tabiki söyle 
tarafından
Bunu yapmayi o kadr isterim ki ama eşim ya o uzulucek kizmn konusunu bile acamiyirz evde gözleri doluyor bende hemn ağlıyorm
(2,123 puan) tarafından
Canım valla bugün bunu diyen yarın neler demez eger yuzyuze diyemiyosan mesaj at ya da ara halinden anlar o zaten
tarafından
Soyeleyecem ona galiba bilsin kmn ne mal oldugunu
(2,123 puan) tarafından
Söyle canım kesinlikle söyle
0 oy
tarafından
Senin derdin sana yeter bacım bunu sana yasatmaya né hakkı var söyle eşine bilsin anasının ne olduğunu 
tarafından
Galiba söyleyecem uzuleck biliyorum ama cok kötü kavga eder annesiyle
tarafından
Etsin haketmiş
0 oy
tarafından
Nerelisin çok merak.ettm
tarafından
Neden canm
tarafından
Sive den dolayi
tarafından
Elazigliym  suan diyarbakirda otyrm esimn isi burda
tarafından
Anladım canım çok üzüldüm aldırış etme millete bosver
0 oy
tarafından
Benimki 39 haftalıktı ve bence eşine söyle kalmason yanına 
tarafından
Cok zor degilmk beni en iyi sen anlarsin
tarafından
Evet çok zor ve insan kabına sığamıyor gerçekten benim kaynanam da beni suçlamıştı bu kaynanalar hep böyle neymiş efendim ben hastaneye kontrole çok gitmişim doktorlar bir şey bilmiyormuş cahilliğe bak bir de ben oturur 14 kişilik sarma yapardım artık son ayda olduğum için karnım büyümüş olduğu için eğilirdim dayanamazdım bunları yaparken bebek ölmüyor ama ben telefonla ilgilenmişim diye neymiş efendim telefona eğilip eğilip öldürmüşüm bebeğimi bunları anneme dedi ben de eşime dedim hoş eşimin umrunda olmadı ama bence sen eşine söyle kalmasın yanına yarım akıllılar ya cahiller özellikle benim kaynanam çok cahil bana neler etti doğumdan sonra tam bir vicdansız
tarafından
Ben olsaydim onu rezil ederdim benmk8 benm yuzume soylemeye cesaret edemz zihniyetsizler cahiller allah ALLAH diuar ama kader kismet nedir bilmiyolar
tarafından
Benimki yüzsüz ve cahil anneme de bana da söyledi utanmaz
0 oy
(510 puan) tarafından
Söyle saklama bilsin bende senin gibi erken doğumla kaybettim kaynanam bana hastalıklı oglumun da bizim de kucağımızı boş koydun dedi nasıl üzüldüm ağladım eşime söyledim bilsinler analarını saklama bırakmıyorlar acımızı da yaşayalım 
tarafından
Cahiller seninkilerde alah bunlara oncelikle beyin versin sonra merhamet versin insan aci çekerken onlsr arkadan neler söylüyormuş
(510 puan) tarafından
Cahiller hepsi Allah korkusu olsa böyle etmezler valla
0 oy
tarafından
Senin kaynananin Allah belasını versin patlayarak ölsün e mi. Pislik kadin. Hemen kocana soyle. Kisi kendindne bilir işi demek ki o oldurmus bebeklerini
tarafından
Bide anlatnca agliykr evlatlarm öldü diye oda annedir ben o anlar sanmistim ama megersem asil yilan oymus
0 oy
tarafından
Tövbe yarabbim beyin ölümü gerçekleşmis biri fişini çeksin bence 
tarafından
Bide o kadr hastalıkları var savaşıyor resmen ama ALLAH korkusu yok olan bi insan
tarafından
Allah korkusu da mı yok konusulacak kelimeler değil Allah akıl fikir versin inşallah
0 oy
tarafından
Birak nefret etsin oyle anadan soyle neden soylemiyosun sen onun anasinin dediklerini dinlemek zorunda deilsin
tarafından
Karar verdim akşam gelsjn anlatacam
0 oy
(671 puan) tarafından
Ben olsam söylerdim canım bilsin annesinin huyunu yani
tarafından
Soylcem canm gak etti
0 oy
tarafından
Söyle!!!!!! Suan soylicek kelime bulamiyorum gercekten insan degil kaynanan ya uzulme canim allahin taktiri öyleymiş nasibi yokmus yavrunun 
tarafından
Allah a biraktm ven onalri onlar nasipten anlamaz cahil varlıklar
tarafından
Uzulme kuzum
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Söyle tabi herkez haddini bilsin bi insa  6 aylık olmuş bi yavruya bile bile nasıl kıyar ki o acıya nasıl dayanır.

Kişi kendinden bilirmiş işi..........

Sen üzme kendini rabbim her yerde görüyo olanı biteni 
tarafından
Ister istemez üzüldüm cani kadin herkesi kendi gbi görüyor
(3,281 puan) tarafından
Eşine anlatmalısın bu durumu canım
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Evlât acısı tarifsizmiz canım Allah sabır versin Rabbim oğullarını sana bağışlasın. Kaynananın dediğini bir anneyi bırak insan yapmaz tamamen canilik
tarafından
Öyle zorki kimse demeskn kucagina almadin zor degil 6 ay olana kadr ne zorlukla gecti üstelik harwket ediyidu alisveris yaomistim hayallerim vstdi h8 oglum var kizimda olacak diye cok seviniyirdum
(2,265 puan) tarafından
Canim kimse bir şey diyemez zaten hareket etmese bile isterse 2 aylık olsun evlattır yani
0 oy
(5,213 puan) tarafından
söyle nefret etsin o karı hakediyo
tarafından
Soyleyecem zaten karar verdim
0 oy
tarafından
Allah akıl ve vicdan versin inşallah başka diyecek bir şey yok 

İlgili sorular

0 oy
59 cevap 2,313 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 582 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Aras Gamze (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 438 göst.
5 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde YiğitinAnnesi (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 2,166 göst.

Kategoriler

1,493,735 soru

24,405,167 cevap

350,448 kullanıcı

...