Hanımlar, vallahi annedir hakkı ödenmez ama beni dehşet yoruyor boğuyor annem. Herşeyi her hareketimi her sözümü çarpıtıyor. Sonra oturup ağlıyor. Ve bunu kendi istemediği şeyler olunca yapıyor. Bir nevi çarpıtarak kendini haklı çıkarıp istediği şeyleri yaptırmaya çalışıyor. Artık sıkıldım bu gereksiz tavırlarından. Annem olarak kendisine hep sonsuz sevgi ve saygı duydum ama şimdi bu sözüm ona stratejik halleri beni kendisinden çok soğutuyor. Yani bilemiyorum ki çözmeye çalışmak bile gelmiyor içimden. Şu an bizde kalıyorlar babamla. Çalışıyorum diye bebeğime bakıyor. Bakıcı kadın da gelecekti normalde istemedi gelmesin dedi. Ama zaten zorla gelmişti. 4 yıldır evliyim evime istediğini çağırdı istediğini yaptı etti. Şimdi ben burada sığıntıyım, abileri çağıramıyorum bi şeyler diyip duruyor. Yoruluyor sun sen gitseydin bebekle bi de misafir ağırlayacaksın dedim. Bu lafımı döndürdü dolaştırdı benim evim burası demişime getirdi. Vallahi artık bıktım usandım.. Akıl mı istesem teselli mi sizden bilemiyorum..