Kızlar ben 1. Sınıfa gidiyordum kilo tlu çorabım yırtılmıştı. Böyle yuvarlak kocaman bir delik oluştu. 40 dk boyunca derse girmeyip okulun her yerinde o delik nereye düştü diye aramıştım
İyiki birine sormamılım gördün mü diye
Çok tatlıymış
Unide arkadaşım evden kovduda sokakda kaldiydim
Hiç sevmedigim kızın doğum günüydü
O gün sırf sokakda kalamamk için ona doğum günü sürprizi yaptım di
Ahahaha Allah seni
dogum yaptıkdan snr en güzelini ben dogurdun en tatlı bebek bizimki diye bagirıp durdum herkez bana bakıyodu
15 yasindayken lisede arkadaslarla piknik yapmistik kuzenimle ayni siniftaydik o kadar cok kola icmistim ki eve geldik sonra dedik abur cubur alalim diye yola ciktik ama idrar torbam patliycakti resmen kuzenim bisiklete bindi bende yuruyorum komik kizdi kendisi beni o kadar cok guldurdu ki aksam saat 7 falandi tam sokak lambasinin altinda artik o kadar gulmeye tutamistim ve altima yapmistim havada serindi ve resmen altimdan dumanlar cikmisti allahtan etrafta kimse yoktu hayatimda yaptigim en buyuk aptallikti evden cikmadan tuvaletimi yapmamak o gunden sonra akillandim asla yapmadan cikmam
Evlenmek ....
Ben bile hatırladıkça gülüyorum 1 aylık evliyim adetim gecikti test yapayım dedim nasıl yapıldığına bakmadan testin üzerine direk tuvaletimi yapmıştım ve testi bozdum :-D utanan emoji
Daha okula gitmiyodum heralde tam hatırlamıyorum ama annemle beraber yenidünya meyvesi çekirdeğini saksıya dikmiştik annemle hergun saksıyı kontrol ediyorduk neyse bir gün filiz gibi bişey vermişti annem de bak yenidünya çıkmaya başlamış demişti bende etrafa bakıp hani yeni dünya olmadı ki bu eski dünya hiç bişey değişmedi diye gökyüzüne bakmıştım sanmıştım ki yenidünya meyvesini dikince yeni bi dünya oluşacak
1,492,231 soru
24,382,412 cevap
348,828 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın