Selam kızlar 🫡
Çok nankör bir aileye gelin geldim bir çok maddiyat mi (250gr mehir altınım) feda ettim koca tarafına bana misin diye olmadi 5 yıldır üstüne soguk sular içtim. Neyse damla herşey dünya malı değil dedim evime yuvama kocama baktım. Sonra depremde kayinbaba kaynana gorumce vefat etti. Kaldı 2 tane kaynım biri evli biri de bekar. Büyük çocuk kocam oldugu için otomatikman babalık yaparım algısı ile dört kolla kardeslerine sarıldı kardesleri de bu durumu istemiyor beğenmiyor abilik yaparsın anca diyor eşimde çok merhametli ve kardeslerini kaybedecek diyede korkuyor. Bende depremden sonra annelik yapamam ama size ablalık yaparım demiştim. Kendileri istanbulda ikamet ediyor bizde Kahramanmaraşta senede 3 4 defa gelip gidiyorlar eşimin hatri icin kendilerini güzel karşılıyordum ama kendilerini çok bozdular laf söylemeleri bişey beğenmemeleri kalan mirası kendilerine hep istemeleri vs vs uzar gider. Şuan kendilerine icim açılmıyor hiç nankör ve düşüncesizler kocamda kardesleri için bizi gözden çıkaracak kadar var. 5 yıldır böyle aşırı aileci biri oldu bi anda. Maddi manevi her türlü zorluk yaşıyoruz bu zorlukta ben idare ederken bekar kardeşine paralar gönderiyor rizam olmadığını bildiği halde. Çok fedakarlık yaptım kendilerine depremden bu yana bir bayram bile memleketime gidip bayramı ailem ile geçirmedim her bayram buradalar yengemiz ailesine gidiyor biz burada kalıyoruz annemiz babamız yok keşke yaşasalardı diye düşündürmek istemedim hiç ama bakıyorum da benden nefret ediyorlar küçük kaynim hele eltime yengem diyor bana ise ismim ile hitap ediyor yada damla yenge diyor kendi ile yaşıt olana da b... yengem diyor. Kendisinden de büyüğüm önceden hitap ederken damla yengem diyen çocuk şimdi nefretle damla yada damla yenge diyor. Desin bunun bir önemi yok ama kendilerine asla kötü bir soz ve davranış sergilemedim. Yeri geldi çok sey söylediler eşim için sineye çektim yetim öksüz diyee de ses etmedim. İyilik yapıp denize attım kısacası ama artık kendilerine hiç bir şekilde iyilik dahi yapasim yok çok nankörler onca iyilik ve iyi niyetime karşılık ne yapmış bize oldu. Hiç bir zaman Allah razı olsun demediler 20 25 gün burada kalıp evimi otel gibi kullanıyorlar + misafirlerini de evime çağırıyorlar haberim yokken bi anda pat geliyorlar. Çok düşüncesizler acaba yaptığım iyilikler beni bulur mu? İyi niyetim beni feraha kavuşturur mu? 2 tane erkek evladım var biri 3 yaşında biride 1.5 ay sonra doğacak inşallah umarım iyiligi evlatlarımdan görürüm. Kötü olmak istemiyorum sonu olan dünyada ama kötü olmaya zorluyorlar