Kızlar öncelikle çok uzun sabrı olan okusun. Kusura bakmayın. Abimin konuştuğu bi kız var. Abim ilk benimle tanıştırdı kızı sonra annemle. Bana da dedi ki annemle tanışcagı gün sen de gel kendini yalnız hissetmesin. Ben de tamam dedim. Neyse sadede geliyorum. Bigün abimle kavga etmişler sokak ortasında. Bana anlattı ayrılcam falan dedi kız. Ben de kızı haklı abimi haksız buldum ve bunu da abime de söyledim o da zaten pişmandı. Sonra bu kız bunu abime demiş, senin için bunları bunları dedi diye. Bunu da annemden öğrendim ki zaten ben abime de söyledim arkasından konuşmadım yani. Neyse abimle hikaye atınca hayırdır barıştınız mı dedim evet barıştık çok pişmanmış söz verdi falan dedi. Sen bilirsin dedim başka bişey yazmadım. O da yazmadı zaten üstüne bişey. Sonra bu beni instagramdan engellemiş. Hatta abime de dedim beni mi engellemiş benden görünmüyor eşimin instagramından görünüyor diye. Abim bi sorayım dedi bana geri dönmedi ben de üstüne düşmedim zaten. Şimdi öğreniyorum ki kız abime benim onu istemediğimi hatta ailemin de istemediğini söylüyomuş ve benim üzerimden çok kavga çıkarmış. Abim beni haklı bulduğu için de bana neden kızmadığını beni haksız bulmadığını falan söylüyomuş. Abimle şuan bu konudan dolayı araları bozukmuş ve ben şimdi öğreniyorum bunu. Ben düşünüyorum düşünüyorum yanlış yaptığım bişey bulamıyorum. Abim şuan kız onu engellemiş diye çok üzgün. Benden konuşmamı rica etti ama açıkcası haklıyken kendimi neden haksız duruma düşüreyim diye düşünüyorum. Kendimi neden açıklamak zorundayım ki? Bi yandan da sor derdi neymiş diye diyorum. Çok kararsız kaldım ama çok da üzgünüm yani. Siz olsanız ne yapardınız?