0 oy
1,343 göst.
Aile kategorisinde (2,458 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar öncelikle çok uzun sabrı olan okusun. Kusura bakmayın. Abimin konuştuğu bi kız var. Abim ilk benimle tanıştırdı kızı sonra annemle. Bana da dedi ki annemle tanışcagı gün sen de gel kendini yalnız hissetmesin. Ben de tamam dedim. Neyse sadede geliyorum. Bigün abimle kavga etmişler sokak ortasında. Bana anlattı ayrılcam falan dedi kız. Ben de kızı haklı abimi haksız buldum ve bunu da abime de söyledim o da zaten pişmandı. Sonra bu kız bunu abime demiş, senin için bunları bunları dedi diye. Bunu da annemden öğrendim ki zaten ben abime de söyledim arkasından konuşmadım yani. Neyse abimle hikaye atınca hayırdır barıştınız mı dedim evet barıştık çok pişmanmış söz verdi falan dedi. Sen bilirsin dedim başka bişey yazmadım. O da yazmadı zaten üstüne bişey. Sonra bu beni instagramdan engellemiş. Hatta abime de dedim beni mi engellemiş benden görünmüyor eşimin instagramından görünüyor diye. Abim bi sorayım dedi bana geri dönmedi ben de üstüne düşmedim zaten. Şimdi öğreniyorum ki kız abime benim onu istemediğimi hatta ailemin de istemediğini söylüyomuş ve benim üzerimden çok kavga çıkarmış. Abim beni haklı bulduğu için de bana neden kızmadığını beni haksız bulmadığını falan söylüyomuş. Abimle şuan bu konudan dolayı araları bozukmuş ve ben şimdi öğreniyorum bunu. Ben düşünüyorum düşünüyorum yanlış yaptığım bişey bulamıyorum. Abim şuan kız onu engellemiş diye çok üzgün. Benden konuşmamı rica etti ama açıkcası haklıyken kendimi neden haksız duruma düşüreyim diye düşünüyorum. Kendimi neden açıklamak zorundayım ki? Bi yandan da sor derdi neymiş diye diyorum. Çok kararsız kaldım ama çok da üzgünüm yani. Siz olsanız ne yapardınız?

28 Cevaplar

0 oy
(3,159 puan) tarafından
Başka kız mı yok ya o ne öyle hem suçlu hem güçlü
(2,458 puan) tarafından
Valla ben de şok oldum öğrenince. Tamam engellediğinde anladım bişeyleri az çok ama abime bana kızması için baskı yapacağını hiç düşünmedim açıkcası
(3,159 puan) tarafından
Seninle alıp veremediği ne acaba? Çocuksu çocuksu hareketler bence başka hiç birşey değil bakalım benim için ailesini göze alıyo mu diye deniyo galiba?
(2,458 puan) tarafından
Ben de dedim abime çocukluk yapıyor diye. Neyseki abim de farkında kimin haklı olduğunun.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karışma ne hali varsa görsün be öyle yalancı birini göklere çıkarmanın manası yok 
(2,458 puan) tarafından
Aynen canım haklısın
0 oy
tarafından
Bizim gelinde boyle ben hiç karismadim evlendiler 3 yil olacak 3 kere gittim bi bebek dogdu bide yavrumun yegenim eli yandi diye kendi hallerine biraktik ayda yılda bir canlari isterse babamgil torunlarını görüyor hic konuşmaz bizden abimde oyle sanki abim yok gibi soguduk
(2,458 puan) tarafından
Çok kötü ya Allah sabır versin size de
tarafından
Cok zor esim geline o kadar gicikki gerci butun sulale  görüşmüyoruz iste ama kendime yapilmasini istemediğim bir şeyi kimseye yapmam ne birsey soyluyiz ne kalp kiriyoz mutlu olsunlar uzak dursunlar ne yapalım ama yan yana gelincede can ciğer gibi davraniyorum
(2,458 puan) tarafından
Ben de diyorum abime eğer evlenirseniz bile arada guzuru bozcak bişeyi asla yapmam. Az giderim sorun olmaz en azından
tarafından
Zor yaa Allah yardımcımız olsun bizde kaynana tarafıyla fikirler uyuşmuyor ama mecbur katlanıyoruz çoluk çocuk var keske evlenmeden önce gerçekleri görüp oyle hareket etseydik ama keskenin faydasi yok dunya sorunu bu herkes ayni durumda kalp kırmadan gun geçirmez baska care yok
(2,458 puan) tarafından
Aynen öyle maalesef
0 oy
tarafından
Kıza bi şekil mesaj atardım cehenneme kadar yolun var ateşin bol olsun diye. Şimdiden bu kadar entrika dönüyorsa var gerisini evlenince düşün 
(2,458 puan) tarafından
Valla Allah kurtarsın abimi de bizi de
0 oy
(5,221 puan) tarafından
kız ağırlığım olsun diye saçma sapan davranmış ama yememiş hayırlısı olsun 
(2,458 puan) tarafından
Aynen canım sağol
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Tehlikeli bi kız bence şimdiden ara bozuyor
(2,458 puan) tarafından
Aynen öyle canım malesef