0 oy
336 göst.
Aile kategorisinde (218 puan) tarafından
Hayırlı geceler hanımlar. Gurbetcıyım yanımda ailem kimse yok 1 yasında kızım var. 1 hafta ıcınde tasınacagım ınsallah. Size sorum ben hıc ev tasımadım ve nasıl toplanır püf noktalar falan hıc bir bilgim yok aydınlatır mısınız rica etsem neyı nasıl toplayayım. Sabah teker teker cevaplıcam ınsallah. 

9 Cevaplar

0 oy
(114 puan) tarafından
Kolilerin ustune neyin nerde oldugunu yaz mutfak esyasi vs.diye daha kolay olur birsey aradiginda bulman
-Reklam-
0 oy
(2,444 puan) tarafından
Kırılacak eşyaları mümkünse gazete gibi şeylere sararak kolile ve mutlaka kolilerin üzerine kırılabilir malzemeler diye yaz. Zaten ufak tefek şeyleri koliliceksin. Çisilmesini istemediğin büyük eşyaları ya da beyaz eşyalarını falan büyük streçlerle güzelce streçleyebilirsin bi nebze de olsa korur. 
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Herşeyi ayrı kolile Hurcla ve üstüne mutlaka not duş cnm mesela mutfak tabak salon konsol vs diye eşyalar gidince direk yerleştirecegin odaya koyarlar rahat edersin. 
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Kırılacak olanları kartonlara koy canım yorgan yastık falan da hurç varsa onlara koy geri kalan büyük eşya öyle gider sadece ayna falan olursa ismi aklıma gelmedi ama şeffaf pat pat olan jelatinlerden al onlara sar 
0 oy
(10,411 puan) tarafından
Mutfak eşyalarını gazateye güzel sar kirilnasin
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Elbiseleri felan da nevresim çarşaf gibi bir şeyin içine koyup bohça gibi uçlarından baglayabilirsin
0 oy
(620 puan) tarafından

Canım kolilere ne oldugunu yaz daha kolay oluyor. Büyük cam urunleri sofra bezine falan sarabilirsin. Mesafen kisaysa kumaş olan şeyleri büyük posetlere koyabilirsin. Tabaklarin arasina gazete kağıdı koy. Zaten bi mutfak eşyası toplaniyor tasinirken. Kiyafet çarşaf basit oluyor katlı oldukları için hemen bitiyor. Biz topladigimizi kapinin onune koyuyorduk ortaliktan kalkiyordu. 3kez taşındım malesef tayinciyiz:dizzy: evi toparlamak basit de yeni evi dizerken biraz ugratirici oluyor. Yavaş yavaş yaparsın onu da. Gözünde büyümesin tasimacilar hallediyor herseyi zaten:)

0 oy
(442 puan) tarafından
Gazeteye sararsan  çıkarıp  tekrar yıkaman gerekecek. Kagitlar oluyor bu pastanede falan kullanılan. Onlardan al sar sar koliye  koy. Üstüne mutfak yaz. Orda indirince  üstündeki yazıya göre odalara  koyarsiniz 
0 oy
(140 puan) tarafından
ben bu konuda pratikleştim şipşak topluyorum :) oda oda git canm salona gir perdeleri indir koltukların bir köşeye itekle ıvır zıvır varsa kolile üzerine yaz açınca kolaylık oluyor. yatak odasına gittin mesela bazan çekmece içleri vs varsa hepsini kolile valize konacaklsrı koy üzerinize giymeye en son bir kaç parça bırak bir hafta az bir süre çünkü. en son giderken de o kalanları bir çantaya koyarsın. oturma odasında varsa ıvır zıvır  aynı şekilde orayıda. mutfakta her şeyi topla canm buzdolabınından tüketileck şeyleri bitir. tabak çanak kolile en son kullanacağın bir kaç parçayı  bırak. ben topladığım kolileri üzerine yazıp salonda ki koltukları bir köşeye çekip o boşalttıgım alana koyuyorum ortalıkta durmamış oluyor. üzerine yazdığın için karışıklıkta olmuyor.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
0 oy
2 cevap 110 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
20 cevap 381 göst.

378,379 soru

11,325,735 cevap

34,778 kullanıcı

...