0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (2,095 puan) tarafından
Kızlar bundan 4 sene önce yeni doğum yapmışım 2. Haftam safra kasam taş düşürüyor pankreasa fakat o ağrılara rağmen 6 ay doktor gezdim her hafta sebebi bulunamadı minicik bi bebekle delirircesine bir ağrı doktor doğum sancısından 8 kat fazla ağrın var şuan dedi düşünün. O halde kimseye kendimi anlatamıyorum evin içinde oturuyorum eltiler görümceler hergün bizde onlara hizmet hürmet temizlik ses etsem hemen kavga sen bizi istemiyorsun kaynana kayınbaba 5 karış sürat ses de etmiyordum. Bi gün okadar kötülendim ki yatışım yapıldı aç susuz 20 gün yatış verdiler sadece serum 3 ameliyat geçirdim bu illetten kurtulana kadar doktor şükret nasıl ölmedin kötü durumdasın dedi. Taburcu oldum 20 günün sonunda 3 ameliyat geçirmişim evde 6 aylık bebeğim eltiler görümce geçmiş olsun diyip kahvelerini içip evlerine gittiler iyileşene kadar kimse adım atmadı (tabi hizmet edenleri yok) şimdi o günlerin üzerinden çok zaman geçti eltim böbrek enfeksiyonu yaşıyor 3 gündür  benim gibi oldu sanmış nasıl ağlıyor ağrısına sen nasıl dayandın diyor. Biz sana kuru bi geçmiş olsun diyip evimize döndük şimdi 1 tas çorbaya muhtacim ayağa kalkamıyorum diye msj atmış. Yemek yapıp yoğurt mayalayıp yolladim bugün çok üzüldüm hasta olmasına ama beni bu şekilde de anlıcaksa ona bile sevindim anlatsam anlamazdı yaşıyarak  anladı...

6 Cevaplar

+1 oy
(2,676 puan) tarafından

En İyi Cevap
Rabbim işte kınadığını ölmeden gösterir iyi olmuş diyemem geçmiş olsun ama demek ki seni anlaması için acı çekmesi gerekmiş sen doğru olanı yapmışsın Allah razı olsun bundan sonra bilsinler kıymetini 
(2,095 puan) tarafından
Evet ya pat diye geliyorlardi mesela taş düşürme sancısı çekiyorum kalkıp yemek yapmam lazım yemek saati. Bide alınıyorlardı suratı asık biz gelince milyon kez anlatmama rağmen hastayim kadın kadını anlamaz mi anlamadı öğün ama bugün anladi. Rabbim herkesin kalbine göre versin
(2,676 puan) tarafından
Çok iyi anlarım seni taş düşürmek böbrekte genişle e hamile iken ameliyat oldum bnde acıyı çeken bilir.. Üzülme sen rabbim vermiş ona da kulunun ne çektiğini sende gör demiş
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Vay be gercekten Rabbimin adaleti...

O agriyi cok yakin bi arkadasim cekti olup dirildim dedi cok zorms
(2,095 puan) tarafından
Cidden yok böyle bi ağrı şöyle anlatayım yürüme hissimi kaybettim tekerlekli sandalyedeydim daha ne diyeyim aşırı zor. Gece o ağrıları bastırmak için en dar korse giyip uyuyordum sebebi de bulunamıyordu bebek vardı ağrı kesici alamiyordum
tarafından
Evet aynilarini oda yasadi. Ardindan birde oda 6 aylik bebegini birakti gitti hastanelerde yatti falan. Cok zorlanmisti. Dedigin gibi doktorlar.caresini bulamadilar falan. Rabbim dert verip derman aratmasin. Butun hastalara sifa versin ins
(2,095 puan) tarafından
Amin Inşallah arkadaşının da çektiği acılar günahlarına kefaret olsun inşallah tekrarını yaşamasın
tarafından
Amiiin kuzum hepimizin ins
+2 oy
(1,791 puan) tarafından
Kız varya tam Samanyolundaki diziler gibi canlandı şuan gözümde :D 
(2,095 puan) tarafından
Hahahahaaaa :) Şuan filmin sonundaki müzik eşliğinde eden bulur diye uzaklara dalmış durumdayim
(1,791 puan) tarafından
Haykırdım ahskaksks
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Ben o bi tas corbayida yollamazdim tabi herkes farklı iyi yapmışsın canım
(2,095 puan) tarafından
Inan nefretimi öfkemi anlatamam ama o durumu yaşadım nasıl zor biliyorum kendim geldi gözümün önüne onlar gibi olma dedim olay rızası için yaptım. Noodel falan yiyeceklermis yemek yok diye düşünün
(1,340 puan) tarafından
Yesinler onlar senin ne yiyeceğini düşündümu sanki valla buyuk konuşmayayım eltimde yok zaten ama ben bi hasta olsam 7 sulaleye kok söktürürüm birak ben hastayken eve gelip hizmet beklemeyi bana gelip bakmayana bile bi dunya laf söylüyorum ben
0 oy
(135,956 puan) tarafından
ben yapmam senın yaptıgını
(2,095 puan) tarafından
Inan başka durum olsa bende yapmazdım 3 gündür böyleymiş ve çocukları hazır nadul mantı falan yiyorlarmis hasta insanda iyileşmez ki böyle kendim geldi gözümün önüne rabbimin rızası için yaptım
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Maşallah sizi takdir ettim.. aileniz çok iyi yetiştirmiş. Size taş atana siz çiçek vermişsiniz. Sizinde çiçek bahçeleriniz bol olsun
(2,095 puan) tarafından
Ağlattınız.. yumuşacık oldu kalbim cidden herkes karakteri gibi davranıyor oh olsun diyip oturup izleyemedim rabbim belkide benim ne tepki vereceğimi merak etti niye onların yaptığını yapayım ki. Zamanında çok kızardım aileme nasıl size haksızlık yapana iyi olursunuz diye zamanla aileme benzedim ama içim çok huzurlu. Çok teşekkür ederim
(5,724 puan) tarafından
Aa ağlamayın üzülürüm.. insan ne görürse öğrenirse hayatında onu yaşar, yaşatır.. Allah evladına sağlıklı ömür versin.. o da vicdanlı olmayı sizden öğrenecek ne mutlu♥️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 436 göst.
8 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 387 göst.
7 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mestan_00 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 613 göst.
26 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 501 göst.
26 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,746 soru

12,427,054 cevap

45,534 kullanıcı

Kategoriler

...