Kızlar bundan 4 sene önce yeni doğum yapmışım 2. Haftam safra kasam taş düşürüyor pankreasa fakat o ağrılara rağmen 6 ay doktor gezdim her hafta sebebi bulunamadı minicik bi bebekle delirircesine bir ağrı doktor doğum sancısından 8 kat fazla ağrın var şuan dedi düşünün. O halde kimseye kendimi anlatamıyorum evin içinde oturuyorum eltiler görümceler hergün bizde onlara hizmet hürmet temizlik ses etsem hemen kavga sen bizi istemiyorsun kaynana kayınbaba 5 karış sürat ses de etmiyordum. Bi gün okadar kötülendim ki yatışım yapıldı aç susuz 20 gün yatış verdiler sadece serum 3 ameliyat geçirdim bu illetten kurtulana kadar doktor şükret nasıl ölmedin kötü durumdasın dedi. Taburcu oldum 20 günün sonunda 3 ameliyat geçirmişim evde 6 aylık bebeğim eltiler görümce geçmiş olsun diyip kahvelerini içip evlerine gittiler iyileşene kadar kimse adım atmadı (tabi hizmet edenleri yok) şimdi o günlerin üzerinden çok zaman geçti eltim böbrek enfeksiyonu yaşıyor 3 gündür benim gibi oldu sanmış nasıl ağlıyor ağrısına sen nasıl dayandın diyor. Biz sana kuru bi geçmiş olsun diyip evimize döndük şimdi 1 tas çorbaya muhtacim ayağa kalkamıyorum diye msj atmış. Yemek yapıp yoğurt mayalayıp yolladim bugün çok üzüldüm hasta olmasına ama beni bu şekilde de anlıcaksa ona bile sevindim anlatsam anlamazdı yaşıyarak anladı...