Ay kızlar bu gebeliğimde elim kolum kalkmiyor idi. 24 saat uykum geliyor. Tövbe tövbe ölü toprağı serilmis gibi bir halim oluyordu.. evimi temizleyemiyorum eşim ile pek ilgilenemiyordum..
Bu durum beni çok çok kötü etkiledi. Sarhoş gibi gezerdim yani öyle anlatayım. Sabah bulaşıgim aksama kalırdı. Oğluma dört dörtlük bakamazdim.
Ta ki o ilacın ismini duyana kadar. Biraz geç keşfettim ama baya faydasını gördüm. Ben geç fark ettim ama siz erken davranın.
Tabi basta doktorunuz ile konuşun ondan sonra baslayın. Aslında bende danışmadan doktoruma. Kullandığım ilaç değil. Takviye edici. Bütün vitaminler var ve balık yağı da içeriyor. Kapsül halinde. 2 gün oldu kullanalı. Çok şükür kendime geldim valla
Şiddetle tavsiye ediyorum kızlar. İçinde balık yağı olduğundan 4. Aydan sonra başlayin bence.. ben 4. Ayımdan sonra balık yağı kullandım 90 adet amway den almıştım. Doktorumun yazdığı magnezyum kalsiyum d3 vitamin kan hapı demir hapı kullandım ama pek faydası olmadı.
2 gündür bunu kullanıyorum.
Sabah kahvaltıdan sonra içiyorum. Tok karnına yani.. Memnunum..
Allahım kimseyi Darda zorda bırakmasın. Kimsenin eline de bırakmasın rabbim.. yardım edecek kimsem de yok yani..
Uzun yazdım kusura bakmayın.
Ben memnun kaldım Size de önermek icjn açtım bu postu. Bana da tavsiye edenlerden allah binlerce kez razı olsun. Ayaklarına taş gözlerine yaş degdırmesin rabbim..
Sizde kullanıp memnun kalırsaniz dua edin bana da canlarım.