0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ay kızlar bu gebeliğimde elim kolum kalkmiyor idi. 24 saat uykum geliyor. Tövbe tövbe ölü toprağı serilmis gibi bir halim oluyordu.. evimi temizleyemiyorum eşim ile pek ilgilenemiyordum..

Bu durum beni çok çok kötü etkiledi. Sarhoş gibi gezerdim yani öyle anlatayım. Sabah bulaşıgim aksama kalırdı. Oğluma dört dörtlük bakamazdim.

Ta ki o ilacın ismini duyana kadar. Biraz geç keşfettim ama baya faydasını gördüm. Ben geç fark ettim ama siz erken davranın. 

Tabi basta doktorunuz ile konuşun ondan sonra baslayın. Aslında bende danışmadan doktoruma. Kullandığım ilaç değil. Takviye edici. Bütün vitaminler var ve balık yağı da içeriyor. Kapsül halinde. 2 gün oldu kullanalı. Çok şükür kendime geldim valla :) Şiddetle tavsiye ediyorum kızlar. İçinde balık yağı olduğundan 4. Aydan sonra başlayin bence.. ben 4. Ayımdan sonra balık yağı kullandım 90 adet amway den almıştım. Doktorumun yazdığı magnezyum kalsiyum d3 vitamin kan hapı demir hapı kullandım ama pek faydası olmadı.

2 gündür bunu kullanıyorum. 

Sabah kahvaltıdan sonra içiyorum. Tok karnına yani.. Memnunum..

Allahım kimseyi Darda zorda bırakmasın. Kimsenin eline de bırakmasın rabbim.. yardım edecek kimsem de yok yani..

Uzun yazdım kusura bakmayın. 

Ben memnun kaldım Size de önermek icjn açtım bu postu. Bana da tavsiye edenlerden allah binlerce kez razı olsun. Ayaklarına taş gözlerine yaş degdırmesin rabbim..<3 Sizde kullanıp memnun kalırsaniz dua edin bana da canlarım.

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiz ben bunu hamileligimin basindan sonuna kadar kullandim hala da kullaniyorum bana oyke bir enerji vermedi :D
tarafından
Yok anam yok maşallah 2 gündur evimi temizliyorum. Mis gibi oldu valla
tarafından
Ben hatta hamileligimin son zamanlari gunde 2 tanr aliyodum ama diyorum.ya hic etkilemedi beni valla garip
tarafından
Bilemedim valla kuzu :)
(142 puan) tarafından
Aynen bende hamileliğim başından sonuna kadar kullandım pek etki görmedim demekki kişiden kişiye değişiyor
-Reklam-
0 oy
(5,294 puan) tarafından
bende kullanıyorum

AMA DOKTOR KONTROLÜNDE KULLANIN ARKADAŞLAR =) 
tarafından
Aynen cnm bnm.
0 oy
(12,520 puan) tarafından

Tesekkurler canım :)

tarafından
Ne demek birtanem <3
0 oy
tarafından
Bana 9 ay kullan dedi enerji vermedi  sana verdiyse iyi
tarafından
He valla düz duvara tırmanıyorum :D ahahahah
0 oy
(688 puan) tarafından

Emzirirken içiliyor mi ve kilo yapar mi iştah açsa bnm için çok iyi cnm eski bir post birden önüme çıktı iyi oldu :D

tarafından
☺☺☺ belki sabah cevaplar
tarafından
Onu bilmiyorum vallahi canım  ben hamile iken icmistim sadece. Hamile iken iciliyorsa emzirirken de içilir bence  sonuçta yine bebeğe gifiyo

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 495 göst.
17 Şubat 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Alfa anne. (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 307 göst.
14 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 383 göst.
19 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Mlsblnsy (46 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 389 göst.
10 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde bombacımulayime (820 puan) tarafından soruldu

413,428 soru

12,446,650 cevap

46,167 kullanıcı

Kategoriler

...