Kızlar bugün kaynanam bana yemeğe geldi görümcem de gelir gelmez dedi kızını götürcem bugün bizde kalsın yarın getiririm dedi hayır dedim onsuz evde duramıyorum çok özlüyorum dedim ısrar etti sustum eşim işten geldi yemek yedik çay içtik sonra bi baktım biz çay içerken görümcem kızımı almış montunu filan giydirmiş kapıya çıkarmış gelmiş annesini çağırıyo eşime baktım dedim yok de dedim baktım eşimde dedi gitsin zaten arkalarından ağlıcak gitmek isticek dedi bende ağlıycağını bildiğim için sustum mamasını kıyafetini bezlerini filan hazırlayıp çantaya katıp verdim görümcemide kaynanamıda baya tembihledim iyi bakın komşuya filan sakın götürmeyin bakkala markete götürmeyin anne izin verme sakın dedim sonra gittiler.
Sonra eşim kahve filan yaptı o kahveyin tadını alamadım kızım evdeyken o kahve ya dökülür ya da soğurdu yada rahat rahat içilemezdi kızım evde değilken herşey tatsız tuzsuz ev bomboş sessiz sedasız geliyo bana yaa hemen kızımı görüntülü aradık konuşmadı bizimle daha sonra görümcem video attı kaynanamla kızım oyun oynuyolardı kızım gülüyodu
Bu arada ben sofrayı hazırlarken kızım 2 tabak çorbayı devirdi döktü halıya bende kızdım halıyı yeni yıkamıştım diye ama aynı saniyede pişman oldum kızdığıma ve biraz zaman geçsin özür dileyip öpüp sarılcam dedim zaman kalmadı içim bi buruk kaldı