0 oy
506 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (845 puan) tarafından
Kızlar öncelikle herkese günaydın şimdi direk konuya giricem kızın 57 günlük görümcem de bizde kalıyor misafir yani bugün gidecek meys ekızımla oynuyordu şakalaşıyordu onunla şuan hatırlamıyorum bişey oldu kızıma bak kızarım sana ha dedi bende hii sen benim kızıma kızamazsın dedim bana ciddimisin diye sordu şöyle baktım evet dedim sen benim kızıma asla kızamazsın dedim oda üstelwdi yok ben kızarımda sen anneaiysen sen bende halasıyımda baktım ciddi ona dedim ki Ayşe o benim kızım ona ben ve babasından başka kimse kızamaz sanki sadece senin mi çocuğun var benim 15 tane yeğenim var falan fistan onlar beni ilgilendirmiyor dedim sustum şimdi ben burda haksız mıyım şuan tavır aldı 1 aydır bizde kalıyor bugün gidicek  eğeer ben hatalıysam gidip konuşayım ama dediğim şeyin arkasında olduğumu söylerim akıl verin ne yapayım ben şimdi

20 Cevaplar

+1 oy
(104 puan) tarafından

Aman bacım Bi laf varya osurukdan nem kapmak diye senin ki biraz öyle olmuş :D desin yani ne var ki bunda bu kadar ciddileştirmeye gerek yok bence. Kalp kırmak cok kolay 

-Reklam-
+1 oy
(199 puan) tarafından
Ciddi ciddi dediğini pek sanmadım siz öyle deyince bi şok olmuş şaşırmış oda kırılmış belli o şekilde cevap vermiş sizde biraz fazla üstüne gitmişsiniz bence zaten misafirmiş çok absürt bişey de yapmamış 
+1 oy
tarafından
Sen abaetmissin bnce  57 gunluk bebege ne kadar kizicak lafin gelişi demiştir 
(845 puan) tarafından
Hayır şimdi kızmadı misal büyüyünce yaramazlık yapınca dedi
(115 puan) tarafından
Canım sonuçta halası 57 günlük bebegin neresine kızacak o şaka yapmıştır sende istemeyince onunda zoruna gitmiş diğer yeğenlerimde var gibisine açıklama yapmis
(845 puan) tarafından
Düşünüyorum da gerçekten abartmışım gitmeden gönüllü alayım yorumun için teşekkür ederim
(845 puan) tarafından
Şimdi kızmadı canım ilerki zamanlar için konuştu
(115 puan) tarafından
Kalp kırmak kabeyi yıkmak kadar günahtır sabah konuş canım aynen
+1 oy
(759 puan) tarafından
Haksızsın bu kadar abartmayın severek o kadar döverim seni demişim yeğenime Allah var sesini bile çıkarmaz yengem çıkarması da saçma zaten bak sana sormuş ciddi misin diye demek kız da severcesine demiş ciddi bile dese ben alınmam görümce kaynanayı bu kdr dışlarsanız onlar da size düşman olur
(845 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
tarafından
Kiz niye oyle dedin . Halasi yaa.

Hemde kizma daha bebek sonucta ilerde de kizma yegen ya
+1 oy
tarafından
Canım küçücük bebeğe ciddi ciddi kızdığını düşünmüyorum sonuçta senin evinde misafir bence konuşup özür dilemelisin bu tavrın için misafire bu şekilde dsvranılmaz.. sen boşuna nem kapmışsın 
+1 oy
(5,275 puan) tarafından
canım ayıp etmişsin valla gitmeden gönlünü al birşey dememiş  nirde misafir üstelik
0 oy
(156 puan) tarafından
Kuzum 57 gunluk bebege ne kadr 

ciddi Kızılır yani şakadan demiştir boşuna bence tepki vermişsin yani 1 ay yanında gıder ayak ayarı vermen olmamış
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Yeri gelir tabi kizar canim  durduk yere cocuga kizacak hali ve yok anne baba gibi kizmaaz zaten. Biraz fazla tepki vermissin canim. O belki lafin gelişi deei sende tepki verince uzatmıştır. Boyle daha olmamis biseler icin can skmaya degmez. 1 ay dir yaninda kalmis belliki sana yardim icin. Yarin gidecek mis kalbi kirik gitmesin mutlaka konus. 
(845 puan) tarafından
Yok ya ne yardımı herşeye yine ben koşuşturdum zarzor uyuttuğum kızımı öpüp uyandırmaktan başka bişey yapmadı ama o konuda haklısın sabah konuşayım
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Görümcen 57 günlük çocuğa ciddi ciddi kızacak değildir heralde. Bence sen abartmissin canım. 
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Gider ayak kendini kötü etmişsin. Hiç gerek yoktu suç sen de bilerek yapmışsın gibi olmuş 
0 oy
tarafından
Aşırı haksızsın hem de. Takindigin tavır karşındaki sırf görümcen olduğu için, kendi ailene bu şekilde diyeceğini zannetmiyorum. Görümcen yine iyi bir şey dememiş ki o da birinci derece akraba yani bu kadar hor görmene gerek yok 
0 oy
(975 puan) tarafından
Canm valla benim eşimin ailesi de hep kızarak bağırarak seviyo istemediğim halde döverim bak saçını yolarim diye diye bağırıp seviyorlar çok saçma bı sekilde. Sonra bezi var diye poposuna vura vura seviyorlar. Bugün baktım kızım bı çığlık attı  napiyosunuz siz dedim kızımı aldım gittim odama . Valla benimki daha sinir bozucu. Bence kalp kırmayın derim canm .
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Abartmışsın canım şakasına demiştir halasıdır hem büyüdüğünde dr yanlış bisey yapsa uyarsın ne olacakki gönlünü al bence
0 oy
tarafından

Ah bacim ahhh benim kaynana cocukdan sui istifade ederek beni kocami yikip suruyo ona napacan sen:D ananin basini yolarim, babani atarim dedeni sokerim ahh daha neler  takma kiz takarsan başin şişerrrrr

0 oy
(52,102 puan) tarafından
anneme ve kayinvalideme diyorum simariklik yaptiginda kızın yüz vermeyin djye ayni sekilde halamada diyorum kizimin kendi halasi olsa onada derdim alipta dovmeyecek ya yada sinir krizine girip kizmayacak Allah korusun sana bişey olsa hastalansan o bakacak yardim edecek 
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Canim.bnce haksizsin.halasii yani minnacik cocugun neyine kizcak. Saka olarak demistir alinma ama sen buyütmussun sanki
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Olmamış bir olay için böyle konuşmanız gereksiz olmuş :D yarın öbür gün kızar cocuguna bir sey der o zaman ver ağzının payını 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Gider ayak keşke böyle ollmasaymis.. kızmak kötü bişey değil ki hala sonucta dövecek hali yok.. lafın gelişi hepimiz diyebiliriz kızarım dye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 278 göst.
2 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Limonnn (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 259 göst.
0 oy
22 cevap 732 göst.
0 oy
10 cevap 363 göst.
11 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde SryA211 (15 puan) tarafından soruldu

412,664 soru