11 yaşında kardeşim var iki hafta oldu internetten oyun oynarken bi kızla konuşmaya başlamış ilk zmna okudum konuşmalarını emojiler vs normal konuşmalar vardı dün akşam bı numara aramış birbirlerinin numaralarını vermişler megersem bana geldi bı numar abeni ariyo polise gitcekmis diye.msj atmış polise gidicem şimdi aç telefonu diye.o sırada aradı açtım.kizin annesi diyorki Berke kızıma hiç hoş olmayan seyler yazmış konuşmasına bişey demedim tmm ama kızıma demiş boynundanmi opeyim yanağından mi.yerin dibine girdim ne benden ne eşimden nede annemlerde duymaz böyle bişey kadın diyo elim ayağım titriyo sinirden valla acmasaydiniznpolise gidip yer tespitinde bulunup ekip gondercektim evinize bn 11 yaşında bı çocuğun bu cümleleri kurcagina inanamadim şoktayım dedi kardeşim eşim gece çalıştığı için bizde kaliyo anneme söylesem kardeşimin ağzına s.ı..car bir dha kesinlikle kimseyle konuştuğunu görmeyim senin yaşında bı çocuğun konuscagi şeyler değil bunlar ya acmasaydim gitcekti polise napcaktik o zman annem duysa kemiklerini kırardi dedim ins etkili olmuştur konuşmam ama hiç beklemezdim böyle bişey agzindna sala.k kelimesi bile duymayiz biz
1,497,819 soru
24,467,517 cevap
354,968 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın