Dün bime geçtim alışveriş yaptım çıktım neyse çocuklar da yanımdaydı e n küçügü bir buçuk yaşında çocuk arabasıyladım cüzdanımda bir 50 tl bide 5 tl vardı neyse oglum patlamış mısır istedi unutmuştum oda a1001 markette var çocuk arabamı alıp markete geçtim dışarda bırakmazdım bebegimi neyse mısır falan aldım bide süzme kutu peynir de aldım bide dedeorant baktım fiyatı yazmıyor du üstünde sorarım dedim o an bebegim aglamaya başladı şişeyi istedi sussun diye eline parfüm şişesini verdim bebek çantamda arkada asılı peyniri üstüne koymuştum arabayı yitiyorum diye neyse kasaya geldim eşyaları çıkardım parayı verdim tam kapıdan çıkıyorm 2 polis içeri geldi kasadaki kadın geldi arkamdan kal peynir ve parfüm nerde çıkar dedi neye ugradım şaşırdım tamamen aklımdan gitmiş onlar oglum bacağının altına sıkıştırmış deodorantı peynirde çantamın üstünde kalmış büyük oglan sıcaklamış diye ceketi üstüne atmış arabanın cüzdan cebimde şaka sandım inanın başıma lk defa geldi anlattım bakın siz gördünüz dedim oglumun bacağının altından çktı dedi.m kendi bayan çıkardı çantamı deşti falan bir şey bulamadı ***** insan polise parfüm ve peynir bizim dedi polis dedi ödeyin bunları dedi zaten ödeycem ya allah polise sözüm yok işini yaptı gitti ama o kadın allahın dan bulsun bizi çocuklarımın psikolojisini7bozdu korktum durduk yerde neyse afra tafra yapsada çalışan kadın ödeyip çıktım tekrar ama bir insanı suçlamak bu kadar rahat olamaz bide tlf dan vidyo çekti galiba kasada para falan öderken beni poliste gördü bir şey olmadığını yoksa bırakmazlardı beni bence ama aklıma o vidyo takıldı çektilermi acaba markette çalışan biri varsa aydınlatsın beni bu kadar basitmi insan suçlamak ya allah tan korkmaz çok insan bidaha a 100 1 gitmem tövbe bebegimin dili olsada söylese idi