Mutlu huzurlu bereketli sağlıklı geceler hanımlar.
Biz bugün eşimle laf dalaşına girdik. Geçen. Havlularla ilgili pay yapıştım. Bilen vardır. Bugün. Alalım diye baktık ama bana pahalı geldi. Almadım. Evdekilere idare et dedim oda bana çok cimrisin dedi. Kızdı almadım diye bende abarttım kızdım ikimizde küstük birbirimize oda gitmiş bana tencere takımı almış. Bende insan çarşıdan gelirken çiçek alır gelir dedim yine küsüştük. Tencerem fazlasıyla var zaten
Hakkını yiyemem ama 2 sene bitecek 1 tane gül aldıramadim yüzsuzluk yaptım istedim yine almadı
Aldığı takım bu
Kız bence sende a normallik var
Buldun bunama sendegul dedigin neymis kuruyup gidicek bu ömürlük yika yika kullan hem adam sana al demis almamissin ustune bide hediye alip gelmis sanki anormal olan sensin gibi
Valla kusura bakma canım da ikinizde birbirinizden anormalsiniz bence
Kiz adam küstünüz diye gönlünü almak için hediye almış hamişim kendine gel Benimki küsünce a demiyor be benden beter tribi var
Kız gayet güzel işte kullanacağın şey olması daha iyi
Böylr yaparsan ilerde eşinin bu davranışlarını mumla ararsın
Kadınları mutlu etmek zor
Benimki de almaz çiçek 1 kere istemede aldı geçenlerde fena kavga ettik kabahatli olduğunu bildiğinden ilk kez çiçek almış ben isterdim ki güzel zamanlarımızda iyiyken alsın hepsi aynı şeyin laciverti işte
1,492,244 soru
24,382,673 cevap
348,847 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın