0 oy
709 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (53 puan) tarafından

Geçenlerde internette sexi gecelik siparis vermiştim, takipteydim o gün gelcekti o günde tesaduf annem bizdeydi annem biz de ya kargo ya gelirse diye icim icimi yiyordu, korktugum basima geldi annem koridoru süpürürken bi an kapı çaldı veeee kargo annem o ne dedi ben ne dicegimi şaşırdım ık mık ettim kızardım bozardım annem anladı tabii güldü tamam tamam bişey sormadım dedi ama ben yerin dibine girdim ilk kez o kadar utandığımı biliyorum :D

14 Cevaplar

+4 oy
(1,134 puan) tarafından
Bir hafta öncesiydi  eşimle telde görüntülü konuşuyorduk doğum yaptığım için ben memleketteydim  oda çalıştığı şehirde neyse görüntülü konuşuyoruz çocukları gösteriyorum kaynanam kayinbabam ben ve 18 aylık kızım bide 40 günlük oğlum varız.  Oğlan durmadı ağladı ben dedim eşime  oğlan durmuyo emicek  emzircem diye bi biz ememedik  dedi o cümleden sonra bi yutkundu tabi kaynanam kayinbabam net bi şekilde duydu  ben al al oldum kızardım bozardım oğlanı aldığım gibi odaya zor attım kendimi 1 saat çıkmadım odadan içerde de eşime beni rezil yaptın diye kiziyodum kendi kendime 
(777 puan) tarafından
Kuzum ya cidden fena bir durummuş ama sesli güldüm vallaha kusuruma bakma :)))
(1,043 puan) tarafından
Buna çok güldüm ya
(51,369 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(10,512 puan) tarafından
PuuuuhahagahavGahsh
(4,902 puan) tarafından
Bu fena olmuş güldüm;)))))
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Köyde kaynbabmgl kaynanm bağa gitmişti bende TV'den müzik açtm son ses dinliyorum bı yandanda eşimi cekiom yanma filan kaynbabmgl erkn gelmsler eşim ve ben bir dans edioz ama saç baş fna tepinioz resmen kaynbbam içeri daldı arkadan kaynana bakiolar bişi de demiolar bizi izlemsler bir süre hangi kisimda geldler hala merak ederim çünkü normal bir dans degldi:D :D çok utanmstm ama

(10,512 puan) tarafından
Birden gözümde canlandiniz  hahahsgaga
0 oy
tarafından
Kocama gelmiş bilmiyorum açmıyım kızar derdim şekilden şekile niye girdin kız
(53 puan) tarafından
Kız biliyoum ya icinde ne var bi an utandim ne dicegimi ne yalan soylicegimi dusunemedim
0 oy
(245 puan) tarafından
Kız sallasaydın işte birşey kızarmasaydın annen anlamazdı :))

Bende kapalıyım dün kaynım geldi pencereden eşim le konuşuyorlar bende telefonda konuşuyorum o kadar kaptırmışım ki telefona kendimi oyle açık saçık odaya girdim eşim hişt pist yapıyor duymuyorum pencere önünde olduğunu görmüyorum bile sonra eşim in abisi gitti eşim gelmiş sallana sallana taklidi mı yaptı aklın nerde senin dedi cokkk utanmıştım:))
(53 puan) tarafından
Kız o an diyemedim içinde ne var biliyorum ya ne yalan soylicegimi dusunemedim beynim durdu utandim sadeve :D
0 oy
(14,163 puan) tarafından
Benim aldigim geceligide kayınpederime teslim etmişlerdi ahahahahahahha1 elinde paketi görünce şok olmuştum ya acsalardi ne gelmiş diye ayyyyy düşünmek bile istemiyorum 
0 oy
tarafından

Dün annem bol soğanlı meze yapmıştı yemez olaydım dişlerimi fırçaladım yatağa girdik tam eşimi öpücem aşkım soğan mı yedin sen dedi öptürtmedi yani ağzımdan o soğan kokusu gitmediği için eşime karşı çok utandım :( gece 3 kere kalkıp dış fırçaladım karanfil attım şimdi çok çok utanıyorum 

(7,155 puan) tarafından
Dün bende sogan yedim eşim alay ediyordu evin içinde maske falan tak bari bu koku neyin nesi diye ddgjssfhjk
tarafından
Kız bütün gece sırtımı döndüm yattım yetmedi her kalkışımda diş fırçaladım :D deli etti beni herif
(7,155 puan) tarafından
Amaan ne fırçalıcam kız yatmadan fırcalayıp uyudum ben. Sende iyi üşenmemişsin kdkdmd
tarafından
Kız soğan kokusu zaten nefesten geliyor neyse ki geçti soğanla ilişkimizi uzun bir süre kesmeye karar verdik :D
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Eşim bişi aldı ama gelince açar artık kendisi deseydn
0 oy
tarafından
Utanmak degilde sivri dilim ve aklıma ilk geleni söylemek o çok zor duruma sokuyor beni. 
0 oy
(679 puan) tarafından
Gerdek gecesinin ertesi günü eşimin tarafında adetmis kahvaltıya gidilmek ve buyuk kaynım ve kayin Babam vardı  ne onlar benim yüzüme bakabildi ne ben onların
0 oy
(29,057 puan) tarafından

Hiç hatırlamıyorum:D

0 oy
(2,720 puan) tarafından
Seninkinde ne var bacm benimki telde goruntulu konusuyoduk bn annemde o baska sehirde haftalardr ayriyiz anangile dede koye gitsinler bn gelince demesinmi anam mtfaktan geldi gideriz gideriz diye ay bi utandm iyki babam yoktu esimde sesin disarda oldugunu sonradan farketti cok utanmistik 
0 oy
(51,369 puan) tarafından
doğumdan uzun bir sure biz yapamadik gece gazdan sabahlama gündüz gelen giden derken bende bir kere gecelik giyeyim dedim ertesi gun çamaşır yikadim annem bize geldi ben asarim dedi geceligide asti yerin dibine girdim gördü diye☺️
0 oy
(46 puan) tarafından
yan komsularin bazi geceleri cok sesli oluyo soledim uyardim ayiptir diye aaa siz yaomiyosaniz ben napim dedi kadin genis genis o utanmasi gerekirken ben utandim 
0 oy
(10,512 puan) tarafından
Okumaya geldim

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,989 göst.
29 Mart 2020 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 508 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 316 göst.