0 oy
848 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Merhaba kızlar hamile olduğumu öğrendiğim andan beri bir sürü bebek kıyafetleri geldi bana ne yapsam yıkayıp kullansam mı yoksa atsammı bilemedim

38 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Onları da giyen bir bebek ne kadar pis olabılır kı?

Bu dusuncelee cok yanlıs insanlar dusunup getırmıs
(30 puan) tarafından
Evet haklısınız ama kıyafetler tiftiklenmiş kullanılmaktan o yüzden tedirgin oldum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yıka ütüle bir güzel kullan atılmaz canım bebeğe kıyafet çok lazım oluyor 
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Ben de kullandım öyle canım temizlerse niye atıyorsun yıka giydir bebişine. Ben de şuan kızımın küçülenlerini ablama veriyorum mesela
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Kullan canım ya temiz olduğunu düşündüğünu kullanırım ya çok çabuk büyüyor çocuklar şuan oğlum 17 aylık daha yeni yeni aldıklarım gözüme gelmiyo yipratana kadar giyiyoruz ikinci bebiş yolda oğlumun eskilerini kaldırdım onu giydircem halam teyzem de benden sonra rica ettiler sonrada onlara vericem 
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Ben sifirdan baska gitdirmem derdim ama arkadasim getirmis koca posrtlerle sagolsun, sectim temiz olanlari, yuksek derecede yikadim utuledim giydirdim. Cok lazim oluyor
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Yıkayıp kullan bence canım

0 oy
tarafından
Ben kızımı 6 ay öyle başkalarının kıyafetiyle büyüttüm  mecburdum. İçine sinmiyorsa yıka ütüle giydir 
0 oy
tarafından
Yika utule canim giydirmek istemediklerini sende başkasına verirsin.
0 oy
tarafından

Çocuğun yediği helal giydiği haram derler yıka ütüle giydir nolcak

0 oy
(2,477 puan) tarafından
Biz arkadaşlarımızla aramızda döndürürüz herşeyi yıka kullan mis gibi kıyafet bi bebek ne kadar kirletebilir atacaksan hiç kabul etmeseydin ihtiyacı olan birine verselerdi
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Kiz madem atmayı düşünüyordun neden kabul ettin 
(1,502 puan) tarafından
Evet bence de bari başkasına ver sebeplensin
0 oy
(552 puan) tarafından
Cnm ben sana diyim.iki üç tane kendin gezmelik al diğerlerini yıka utule ben 50 liraya aldığım ye i doğan tulumu sadece bir kere giydirdigimi bilirim çok zoruma gidiyo bebek bebek kıyafetine verilen para utule kullan nolcak iyilerini sec kötülerin de yine evde giydirirsin hiç biseycik olmaz ayıp değil ya sonuçta valla ihtiyacın olduğundan değil benim abimin erkek çocuğu vardı benimkinin cinsiyeti belli oldu yengem hepsini bana gönderdi ihtiyacım olduğundan mi sanki yok eşim memur ama verilen paraya yazık giydir sen cnm 
0 oy
tarafından

Atma canım kullan tabiki fazla ise kenarada koy hediye edersin birisine 

0 oy
tarafından
Atsam mı derken ne yaşıyorsun bacım sen ya  hediyeye verdiğin değer çöp mğ gerçekte 
0 oy
tarafından
Yıka  kullan insanlar seni saymış düşünmüş saymış getirmiş atmak olur mu çocuğuna giydirecek hoc bir şey bulamayıp çöpten kıyafet toplayan onca  insan var canım yazık günah 
0 oy
(4,811 puan) tarafından
Kullan tabiki yani ben olsam kullanırdım,verilen herşeyi de kullandım bu zamana kadar.
0 oy
(11,771 puan) tarafından
Neden atacaksin anlamadim
0 oy
tarafından
Küçülen bebek kıyafetlerini kullanmak birilerine vermek sünnetmis atma yazık edersin yıka kullan onuda bi bebek kullandı ne kadar pis olabilirki
0 oy
(121,756 puan) tarafından
niye atcanki yıka ütüle giydir
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Niye atıyon  kız onları evde giydir  kendi  aldini  disari  cikarken  benim ilk  bebisim  oldu 1 ay once  beyendiklerimi  secdim  guzelce  temizledim  giydryrm  :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 87 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 87 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
13 Ekim 2024 Aile kategorisinde _Masal0211 (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 230 göst.

401,289 soru