0 oy
1,219 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Haberlerde çıktı kaynanası şiddet ve tehdit ediyormus kadında bıktıgi için dava açmışesi inkar etmiş ama kadın haklı bulunmuş boşanmislar 

Röportaj yaptıkları bütün erkekler anneme gitmiyorsa direk bosarim diyor eşiniz sizi annesine zorla götürse gitmek istemeseniz boşanırmsnz ??yada eşinizin tepkisi ne olur??
Benim eşim sen bilirsin ama gidersen sevinirim der normalde sevmezdim gitmeyi alıştım zamanla sonra kendi isteğimle gidip kaldım zorlayınca hiç gitmiyordum 

13 Cevaplar

0 oy
(344 puan) tarafından
Allahtan başka şehirde oturuyorum öyle bir derdim yok :Ddd
tarafından
Mesafe sıkıntı değil cnm :)))
-Reklam-
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Aramız gayet iyidir olmasa da teee muş talar istese de gidemem zati:) 
0 oy
tarafından
Valla 1 yildir sesini duymuyorum esim bosanmak istersede keyfi bilir canm.kimseyi zorla sevemem onlarla gorusunce hayatim cehenneme dönuyo yani görussem zaten kesin bosaniriz .su da var esimde benim ailemle gorusmek istemezse saygi duyarim kimseye bu yuzdende kusmem
0 oy
(1,397 puan) tarafından

Allah'ım ya ne saçma bu annesi için mi boşamis eşini 

Benim eşim hep sen bilirsin der ben gidip geliyorum ama çoğunlukla gitmemi istemez 
tarafından
Evet cnm annesi yüzünden boşanmış bende saçma buldum da bahane gibi
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Eşim der hep sen gitmem deseydin seni annengile bırakır ben kendim giderdim der onun için hiç boşanma lafı geçmez 
0 oy
(3,526 puan) tarafından
Biz farklı şehirlerdeyiz zaten sürekli gidip gelmiyoruz ama eşim gitmek istediği zaman sorar gidelim mi diye ben istemiyorum dersem gitmez 
0 oy
tarafından

Karışmaz. Çok şükür çoğu zaman da gidemezsin der 

0 oy
(113 puan) tarafından
Yok boşamaz bende onu boşamam çünkü oda pek gelmez aileme çekingen biridir ben ilk evlilik zamanında çok giderdim şimdi çocuk ev pek gitmiyorum eşimde zorlamıyor sağolsun o gider annesini görmeye ama ben pek gitmem :) 
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Bazen zorluyor ama illa geleceksin, öyle gelmezsen boşanırım gibi saçma sapan şeylerle tehdit etmez. Ederse de kendisi bilir adliyenin yolunu gösteririm.
0 oy
tarafından
Ben göbek ata ata gidiyorum bi kat aşşada oturuyor 

Bazen gitmem eşimde hadi gidecez diye ısrar etmez 
0 oy
(5,489 puan) tarafından
Yazın annemlere gittim annemler ilçede kaynanam köyde, 15 günden az kalacaktım zaten 5 dk vardı otobüs saatine, gitmeme köye dedim. Yemin ederim biletini iptal ederim gideceksin dedi. Ağlaya ağlaya bindim otobüse resmen sinir oldum
tarafından
Anaaa benim eşim öyle demez ama kızdığni anlarım :(
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Aynı evde olduğumuz için sıkıntı yok
0 oy
tarafından
Bjunun için bosnmaz ama kavga cikarir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu