Kızlar çok üzgünüm blmyrm dolu dolu ağlamak istiyorum. Ağlayamyrm kızım var hamileyim. Olay şöyle oldu 1 saat oldu bulaşık yıkıyordm gün boyu evdeydi mal gibi yattı hep. Gidecm dedi komşu dükkan var 5 10 dklik. Bende gitme ben duşa grcm kıza sn bakarsın dedim gün boyu niye girmedn dedi bende gördün hic dermanım yoktu yattım gün boyu bir kendime gelim duşa grm dedim
Neyse bu ben gidecm dedi ben bulaşık yıkamaya geçtim. Baktım hazırlandı gidiyor. Gittiği adam da hiç iyi birisi değil her gittiğinde kızıyorm ama dinlemiyor. Bari gidiyn anahtarını al dedim ben duşa grcm uyurum dedim almyrm dedi al dedm sinirlendi.
Neyse tam çıkıyordu Allah o çocuğa bir musibet versin seni hep böyle çağırıp durmuyor bu evde ddm yasak var yasak dedim. Ben öyle diyince anahtarı bi attı tam ayağım üstüne geldi allahtan kızım uzaktı.
3 tane delik açıldı ayağım da anında şişti morardı. Tabi hemen düştüm yere koştu geldi defol git elleme beni ddm.
Kızım ağladı ben açıdan bagrdm oda korktu. Onu susturdu eşim falan ben yerde baya kıvrandm. Neyse beni kaldırdı ayağım ağrıyor elleme dedim. Ee böyle demesem böyle olmazms. Hep ben onu sıkıyormsm. Hep gündüz calsyorms bari 1 saat gitseyms. Ben hep sıkıp onu evden kaçryo msm. Yani ben suçlu oldum.
Konuştu konuştu. Smdi de yattı koltukta Allahın belası. Sanki ceza yasallar gittiği adam para verecek dünya borc var bide onu çıkartack