0 oy
851 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar, hamile kalmayı plandıktan sonra ne zaman hamile kaldınız? Ben de pco var 5 aydır denedim sonuç yok maalesef... 

45 Cevaplar

0 oy
(271 puan) tarafından
Evlendikten bir buçuk  ay sonra  adet oldum sonra da hamislik baslamisti
-Reklam-
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Ilk oğlumda bir buçuk yılda kaldım. Eşimde ufak bir sıkıntı vardı genetik gibi  birşey amcalarının falan hep tüp bebek kaynanamlarinda7 sene olmamış çocukları. O yüzden erkenden gittik bizde  doktora. Doktor eşimin sonuçlarına bakar bakmaz tüp bebek dedi. Yine de ilaç falan verdi birkaç ay kullandı esim bende bir sürü tahlil ultrason falan yaptırdım olmadı. En son biz umudu kestik 11. Aydı bahara ankaraya tüp bebek tedavisine gidelim diye kararlaştırdık. Eşim kullandığı ilaçları bıraktı. Ebn takvim takip etmeyi falan. Tamamen boş verdik. Bir ay sonrası hamile kaldım oğluma 13. Ayda:) Oğlum doğduktan sonra zaten durumlar böyle diye çok ihtimal vermedik özellikle korunmak için birşey denemedik geri cekilmeyle oğlum 10 aylıkken yeniden hamile kaldım. Şimdi 21 haftalık hamileyim
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Oğlumda 3. Ay kızımda 2. ayda 
0 oy
tarafından
Mayıs da evlendik 1,5 Ay sonra Temmuz da öğrendiğim de 1 aylık hamileydim 
0 oy
tarafından
Hemen bebek düşünmediğimiz için evliliğimizin 7. ci ayında hamile kaldım ilk bebeğimiz 
0 oy
(3,552 puan) tarafından

Ilk denemede :P:angel:

0 oy
(119 puan) tarafından
Bende 5 ayda kaldım idrar yolu enfeksiyonu varmış o yüzden olmamış sonra hapını kullandım geçti o ay kaldım hemn 
0 oy
(3,078 puan) tarafından
8.ayda hamile kaldım 
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Ilk 4 yil cocuk düsünmedim bn cnm..sonra özel saglik sigortasi yaptırdık onda da yaptırdıktan sonra 5 ay sonra cocuk yapabiliyosun..5 ay bitti hamile kaldim yani ilk seferde:)) buarda polikistiktim bn de sasirdm kismet iste..
0 oy
(49 puan) tarafından
Valla ilki düşüktü afedersin ama ilk gece hamile kalmıştım ve 4 haftalıkken düşürdüm düşürmek 1 ayımı aldı neyse 11 ay sonra hamile kaldım şuan 14+4 teyiz
0 oy
tarafından

Hemen:D neyse detaya girmiyim

0 oy
(5,946 puan) tarafından
1.5 senede hamile kaldım  canım 
0 oy
tarafından
Istedigim zamn 1 yila yakin olmuyor istemedigm zamn 1 kacamktan bile oluyor deneyimlemis biri olarak diyorm 2 cocugumu cok istedim gec oldu 2 hamileligimi düşünmüyordum hemn oldu yani 
0 oy
(632 puan) tarafından
Planla yapmadiq biZ.9 kasim düyün oldu 26 kasim hamilə haldim
0 oy
(143 puan) tarafından
Ben korumasız 1 ay sonra hamile kaldim
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Ablamın da PCO vardır tedavi gördü hemen kaldi. Eşinde de sorun yoksa bence tedavi gör hemen işe yarayabilir. Ablam 1 tedavi gördü sonra hamile kaldi
0 oy
(1,416 puan) tarafından
Evlendigimin ilk gecesi 
0 oy
tarafından
Canım bende pko luyum 2 yıl sonra normal yolla gebe kaldim. 55 cm kistim vardi tamamen umudumu yitirmistim anaokulu öğretmenim bu arada tamamen aklimdan cikardigim ay hamile kaldim.  Cok zor gunler ama asla umudunu yitirme bol bol dua et bende oyle yaptim.
tarafından
5.5 cm pardon
0 oy
tarafından
İstemsizce üç günde 

Ama iyiki de olmuş tosbagam çok tatlı :) 

En kısa zamanda rabbim sana gönlüne göre versin inşallah
0 oy
(2,336 puan) tarafından
1 yıl sonra kaldım idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım öbür ay adet görmedim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 447 göst.
0 oy
10 cevap 264 göst.
+1 oy
3 cevap 104 göst.
5 Temmuz 2024 Aile kategorisinde sweetlady (771 puan) tarafından soruldu

404,550 soru

12,119,008 cevap

36,468 kullanıcı

...