0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne olur yardım edin artık kızım 5.5 aylık ne gece gündüz 5 dk bile uyumuyor ne yaptıysam yok gözünü dahi kırpmıyor uykusuzluktan ölmek üzereyim sırf bunun için intihar bile etmek istiyorum varsa bir önerisi olan lütfen yardım etsin ne olursunuz yarım saatlil uykuya bile razıyım anason rezene uyku çayı hepsini denedim yok yok yok... 

9 Cevaplar

0 oy
(12,791 puan) tarafından
Ben 1 yıldır aynı durumdayım ne yapalım katlanacaz 
tarafından
Ya cnm öyle böyle uykusuzluk değil ki inan olsun 5.5 ayın içimde toplasan 5 6 saat uyumuşluğu yokturdur
(12,791 puan) tarafından
Seni benden iyi kimse anlamaz emin ol neler çektim neler canım gündüz hiç mi uyumuyor yani öyleyse normal değil bu kadarı Bi doktora götür
tarafından
Yok cnm Bi 10 dk falan gözlerini dinlendiriyor oda sürekli sallamayla ondan sonrası yine aynı
(12,791 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun valla zor ya yardımcı olacak kimse yok mu çevrende en azından 1.2 gün yanında kalsa biraz sende dinlensen
tarafından
Yok cnm kaynanam var oda kendine hayrı yokki bana olsun eşim desen vardiyalı işe gidiyor evde çok kalmıyor
-Reklam-
0 oy
(5,060 puan) tarafından
Canik once sakin ol. Bu ayda bebekte uyku gerilemesi diye bi durum oluyor. Yaklaşık bir hafta sürüyor. Büyük ihtimalle senin bebeğine de öyle oldu. Google a yaz araştır bak. Biz bir hafta sadece omuzumuzda uyuttuk oğlumuzu bu süreçte.
tarafından
Ya bir şekilde uyursa yine razıyım ama denemediğim yol denemediğim şekil kalmadı 2. ayından beri böyle artk gerçekten çok yoruldum söyle yarın saat uyusam yine yetecek bana ama yok işte 5 dk bile gözünü kırpmıyor
(5,060 puan) tarafından
Aç olmadığına,ağrısının olmadığına,sancısının olmadığına eminsin demi. Eğer bunlardan eminsen gündüz uykularının ve gece uykularının düzeni yanlış olabilir.
tarafından
Hepsinden eminim sütüm var çok şükür güzelde emiyor hatta doydugundan emin olmak için gece uykuya geçmeden yarım saat önce falan kaşık maması da veriyorum gazını da güzl çıkarıyor doktora götürdüm doktor bile bir sorunu yok ama neden uyumuyor bende anlamadım dedi neden böyle yapıyor bu çocuk nasıl bu kadar dayanıyor uykusuzluğa anlamış değilim
(5,060 puan) tarafından
Dedigim gibi onun uyku saatlerinin düzenli olması gerekiyor. Instagramin varsa orda irlandalianne diye bir sayfa var. Ordan 5 aylik bebeklerin uyku düzeni nasil olur bak. Bebeginin saatlerini ona göre düzenle. Ilkn3 gün zorlanirsin ama sonrasında cok rahat edersin.
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Beyaz gürültü ninnisi var onu açıp ayağında salla benim bebeğim de uyku konusunda inat edince öyle yapıyorum yada banyo yaptır rahatlasın uyur
tarafından
Onuda yaptm cnm ninni de açtim duada açtim ama yok işte fayda etmiyor artık ne ayaklarım tutuyor ne kollarım
(3,679 puan) tarafından
Esin yada çevrende biri varsa az ilgilensin sen dinlen biraz
tarafından
Eşim işe gidip geliyor vardiyalı olarak genelde çok az bir süre evde kalıyor oda kendi dinleniyor yani yorgunluktan oda ilgilememiyor ki
0 oy
tarafından
Biz o sıkıntıyı gece yaşıyoruz ruh oldum bende 
tarafından
Yok cnm yok bnm kızım ne gece ne gündüz asla uyumuyor
tarafından
Allah yardımcımız  olsun
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Gaz mi var canm 
0 oy
tarafından
Canm besige koyup sallasan benimde kizm 5 ay 8 gunluk dogdugundan beri kucuk bir besik var onu sever  alistirdim sallamaya cok gazli bebekti dogdugundan beri neler yasadim ki halen aglama krizleri olur ama uyku duzeni iyi cok sukur tabi arada bir hic uyumadigi oluyor ama besige koyup salliyorum bak azonce esimin alarm sesine uyandi simdi besigw koydum salliyorum uykuya daldiginda alip yataga koyuyorum bilmiyom benim kizim ayakta sallamayi hic sevmedi hic alistiramadim ben
tarafından
İki tane beşiği var ikisinde de ne gece ne gündüz uyumuyor ayağımda Bi 10 dk gözlerini dinlendiriyor sadece
tarafından
Niye ki acaba ya dis olabilir mi
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Banyo  yaptırıp  dene canım  ozman  baya  mayışıyor lar bizim  uyku  problemimiz yok  allha  şükür  ama  banyo bastırınca  hemen  uyur  benim kızım 
tarafından
Gündüz banyo yaptırıp uyutmaya çalışıyom ama uyumuyor bşde gece deneyeyim bakalım belki o zaman uyur tesekkür ederim
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Sleepy lavanta yağlı mendili var reklamda görmüştüm onu bir dene belki rahatlatır
0 oy
(628 puan) tarafından
Canım benim oğlum uyur şükür ama tulum aldık daha uzun uyuyor. İstersen bi al dene, anne karninda gibi hissederlermis. Emzik çok işe yarıyor bi de emmiyorsa onu dene. Gözlerine tülbent kapatıp uyutuyorum ben. Bi de oyuncağı var uyurken hep onu koyuyorum yanına. Kendisi uyuyor artık hatta. Düzelir inşallah

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 341 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde 2801 (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Perihan (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 291 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde bkulbilge (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 143 göst.