0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (4,098 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
...................

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok sıkıcı oluyor tek başına 
(4,098 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
ewet bmmde çocuk var ama üst katta kaynanamn var 4 bekar görmcrm var onlarla yapmyi düşbyormda
tarafından
Yanında biri olursa sohbetten kolayca biter ama tek başına hem yorulursun hem sıkılır
-Reklam-
0 oy
tarafından

1 kere denedim ama çocukla zor oldu uzun sürüyor çünkü pekte tutturamadım Malesef 

tarafından
Biraz zor geldi bana canım elim pekte yatkın değil
(30,101 puan) tarafından
Kız çocukla nasıl zor oluyor yani senin yinemi çocuğun var kafamda deli sorular
0 oy
(16,953 puan) tarafından
Ben hep yaparım güzelde oluyor. 4 bardak un 2 tane yumurta 1 bardak ılık su , tuz. Sert bir hamur olacak , hamurun üstünü hava almayacak şekilde kapatıp en az yarım saat ılık bir yerde dinlendir sonra açmaya başla. Hamuru iyi dinlendirmezsen kolay açamazsın. 
0 oy
(228 puan) tarafından
Ben yapmıştım geçen sene çok güzel oldu çok beğendik yaş mantılar biraz pahalı yapıp buzdolabına koymuştum baya yedik
0 oy
(163,295 puan) tarafından

Annem yapardi ben bekarken :D

(4,098 puan) tarafından
:)))))))
0 oy
tarafından
Ben en az haftada bir yaparım. Çerkes mantısı özellikle daha kolay oluyor büyük olduğu için geçen hafta normal minik mantı yaptım dün akşam da Çerkes mantısı yaptım bir arnavut olarak yumurta kırmaktan daha basit geliyor hamur işi bana çorba yapmaya usenirim hamur yapmaya usenmem alışkanlık kuzum 
(163,295 puan) tarafından
Yaa sen sus lahmacun soyleyip kendin yapmis gibi yaptin yeme bizi ☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
Puhahshdhshhajsjs o başka lütfen bak lehmaaaacuuuğğğnu beceremem becerememeyi de yedirmem kendime becermis gibi yaparım beeeğğyinn bedağğva puhahshhaha
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Hiç kalkışma doğumdan 2 3 gün önce yaptım da geberdim da dedim mantı mi yoook :Dd
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Valla göz kararı yapıyorum yıllardır. Un Tuz yumurta su yoguruyorum iyice ne kadar yogursan hamur o kadar güzel oluyor. Sonra onları beze beze alıp biraz, daha yogurup yuvarlak hale getirip oklavayla açıyorum. Olabildiğince küçük küçük kareler şeklinde kesiyorum içini bol koymaya çalısıyorum üçgen üçgen kapatıyorum 

İç harcını da ya patates haşlayıp ezip baharat atarak kullanıyorum. Yada kıyma sogan sarımsak Maydomoz  Tuz baharatları yogurup o şekilde kullanıyorum tabiki kıymalı ile patatesli arasında daglar kadar fark var 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,446 soru

24,030,483 cevap

328,667 kullanıcı

...