0 oy
970 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Az önce post açmıştım eşim ve annem diye eşim mesaj atmış anneme anne bizim parayı ne zaman vereceksin ona göre ev planı yapıyoruz yazmış annem aradi bissürü laf saydı boşanıp gel yada bizi sil dedi ne yapacağımı şaşırdım 8 aylık bebeğim var bı yanda anam bı yanda eşim 

25 Cevaplar

+7 oy
(52,043 puan) tarafından
annen parayi odememek icin cirkeflige yatiyo kizma ama annen isini biliyor iyimis yuva yik demek 
tarafından
Ne yapacağımı şaşırdım para mevzusu olmadan öncede demişti bunu
(52,043 puan) tarafından
ne olacak ayrilacaksinda millet neler cekiyo yinede yuvam diyo sendd kafani karistirma lutfen annen senin mutluluğunu huzurunu istiyosa azicik cenesini tutar
tarafından
Ağzın bal yesin ikbalim ++++
(52,043 puan) tarafından
özlemim ❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
(12,771 puan) tarafından
Annen seni düşünse yuvani yik gel demez sen iyi isen biz gelmeyiz kızim yada beni karıştırma der 

Olaylar en iyi sen bilirsin annen hatalı ise eşinden yana ol eşinin sana nasıl davrandığı daha önemli boşanıp gidince yuvani yik gel diyen annen pişman da eder seni 
tarafından
Eşim hep alttan alan taraf oldu bana bebdhime çok ilgili bak 4 yıldır evliyiz aileler hariç hiç tartışmamiz olmadı
(12,771 puan) tarafından
O zaman boşanmak en büyük hatadır senin yapacağın şey anne para yi ver adam haklı diyeceksin vermiyor ise mesafe koyman lazım paranın üstüne bı bardak su için Allah'a bırakın sen godersen de tek başına kısa süreli ziyaret et gel
0 oy
(29,502 puan) tarafından

Eşinle mutluysan ananın sözüne bakma 

Annene söyle eşim gibi bakacaksın geleyim çocuğumun benim ihtiyacımı giderek sen

Oyle kolaymi sanıyorlar 
tarafından
Çok zor durumdayım
0 oy
tarafından
Aa canm valla kusura bakma ama cok saygisiz bir annen var terbiyesiz.o ne demek ya anneni beslemek zorunda mi esin yazik o adama 
tarafından
Eşim haklı ama oda annem sonucta
tarafından
Anne dedigin bu sekilde davranmaz canm sende annesin dusun bir sen yaparmsin
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Belliki annen parayı vermemek için böyle diyor yuvani bozma 
tarafından
Daha öncede çok dedi canm
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Annen öle biseyi nasıl demisde  seni ortada  bırakmış 
tarafından
Eşimi hiç istemedi zaten
0 oy
tarafından
Bu durumu eşine söyleme Öncelikle ve annene diyeceğin tek şey vermesek daha mı iyiydi de Ama zamanı gelince direkt mesafe koy
tarafından
Çok üzülür eşim duyarsa zaten söylemem
tarafından
Yanı annen vermemek için yapiyo emin ol
0 oy
(182 puan) tarafından
Nasıl bir anne kızının yuvasını yıkar anlamadım tabikide gitme anne sonuçda bir şekilde alırsın gönlünü
tarafından
Bilmiyirum ama annem çok inat
0 oy
tarafından
Kuzum kusura bakmada annen para vermemek icin yapiyo sonuçta ev alacakmissiniz ilk once seni dusunup kizimin evi olacak diye 35 değil 50 bile vermesi lazım hadi vermedi cirkeflesmeye gerek yok esinin yanında dur bence
tarafından
Yok canm daha oncede dedi eski hiç isyemedi
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Canım benim kusura bakma ama annen senin iyiliğini düşünseydi yuvanı yıkmanı istemezdi küçücük bebeyle sen eşinle iyiysen kulaklarını tıka duyma
tarafından
Eşimle çok iyiyiz ilgili düşünceli bir adam hep der sen ve kızım Baska kimsem yok diye
(3,520 puan) tarafından
O zaman dinleme canım huzurunu bozma
0 oy
(344 puan) tarafından
Canım boşanıp gitsen baba evine ne kadar sığabileceksin gün içinde gittiğinde bile rahat edemiyorsun ayrıca Allah uzun ömür versin yarın onlara bişey olsa sana kim bakacak kalacaksın ortada. Özür dileyerek söylüyorum senin için değil ama bu durumda olan bayanlar bir zaman sonra 2.evliliği düşünmeye başlıyor mecburen e eşim çok iyi diyorsun neden o durum gelesin ki? 
tarafından
Zaten bosanmam eşim yıkılır hep der sen ve kızım Baska kimsem yok diye ama ne yapacagimi şaşırdım ben babasız büyüdüm kızımıda babasız birakamam
0 oy
tarafından
Böyle anam olsa anamı silerim parayı ödememek için iyi valla 
tarafından
Paradan öncede dedi canım eşimi hiç istemiyir
tarafından
Ozman smdi ara paramı ver ne halin varsa gör de mutluysan nie aileni dinleyesin çocuğunu babasız büyüyesin
0 oy
(4,368 puan) tarafından
Eski postlarına bir göz  attim da canim. Eşinin  dunya iyisi olduğu  söylemişsin  çoğu  yerde. Kesinlikle  annenin çirkefliğine aldanma. Annelik duygusunu sömürüsünu kullanmasına  izin verme. Yuvana sahip çık  anneni de yine de kirmadan eşinle  olacağını  söyle. Anlat açıkla  ve asla Eşini bırakma.  Annen de zamanla anlar insallah hatasıni ayıbını.  Paraci bir insansa parayı  vermemek  icin de yapıyor  olabilir.  

Bir yuva kolay kurulmuyor kurulsa da iyi bir insanla es olmak herkese nasip olmuyor. Çocuğunda  varmış yanlışa  düşme  derim. 3. Kisiler yüzünden  bozma huzurunuzu.
(4,368 puan) tarafından
Yaranmak zorunda da değil  zaten... bu anlattıklarını  her eş  kolay kolay yapmazlar. .. valla saril eşine  asla da birakma... öyle  anneler var malesef  etrafta huzursuzluktan huzur bulan. Izin verme canım. Düşün  bebegin babasiz büyüyecek  iki gün  sonra anan ben size mi bakcam da der onun bunun eline bakmak zorunda kalırsın... hani yanlış  anlama ama bunu sorman bile abes geldi  bana eşin  böyle  iyiyken hangisini seceyim gibi bir ikilem... sen artik evlisin yuvan var ve esin sen cocuklarin dışındakiler  3. Kişiler.  Yapman gerektiği kadarini yaparsin annene babana ya da 3m kişilere  Allah rizasi icin... gerisini salla. Cekirdek ailenle takıl  kafana göre.  Olmak isteyenler de nerde isterlerse orda olup nasil isterlerse öyle  davransinlar... var malesef o tip insanlar kaos ortami daha cok hoşlarına  gider. Annen senin huzurnu bile kıskanıyor  olabilir  biliyor  musun? Benim teyzem öyle  mesela evlatlarinin 3. Nün  de evliliklerinde sıkıntı  yasattı kızının  birine hala yaşatıyor.
tarafından
Yok benim sordugum boşanıp gitsem mi değil aralarında nasıl davransam canm yanlış anlaşıldı galiba
(4,368 puan) tarafından
Heeee o zaman ona da şöyle  bir empatik yorum yapayım.  Para ciddi bir miktar degilse  ve annemin durumu da pek iyi degilse esimden rica edip istememesini ama bir daha da borc olarak annemlere para vermemesini söyler  annemle de adam akilli sakonce konuşur  eşimle huzurumuzun yerinde olduğunu  mantıklı  duygusal sebeplerle açıklardım. Sonra da asla ve asla kimseyi yuvama karistirmazdim annem bile olsa. Bana bir şey dese bile eşime yansitmazdim.  Annem de karışmak  yansıtmak  isterse hep engel  olup sorunu kendi içimde  hallederdim... eeee bir süre  sonra anlar zaten o da...
tarafından
35 bin lira az bişey degilki
(4,368 puan) tarafından
Hmmmm baya da varmış  canim... eee annen vermemek icin camur yapıyor  desene. Alırken  iyiydi ama...vermemesi durumunda  senin huzurunun kacacağını bilip istemeye firsat vermeden borcunu odemeliydi.
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Aboo verirken iyi de alırken mi kötü oldunuz. Sakin gitme annenlerin durumu yoksa sikıştrmayin  ama annen de düşman gibi valla seni niye arıyor msj atan kocan arasin  ona desin 
tarafından
Onla konuşmamis
(5,404 puan) tarafından
E tabi sana gücü yetiyor beni karıştırmayın de  borcu mu var annenin size
tarafından
Evet 3 buçuk yıl önce 35 bin lira verdik
0 oy
tarafından

Kısaca para falan yok size diyo yani mecbur verecek borç yiğidin kamçısı derler hem 

tarafından
Huzurumu bozmasın oda yeter
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Annem de eşimi hiç istemedi hep boşan gel dedi durdu benle görüşmek istedi beni eşimle kabul edersen görüşürüz dedim bu olaylar 2 yıl önceydi şimdi annem eşim için diyor ki böyle adamı mumla arasan bulamazsın. O yüzden annedir der eder hayat arkadaşın sonuçta bunun için ayrılmak olmaz
tarafından
Sağol canm
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Allah bilir olay ne doğru düzgün bilmiyoruz 9ndan bisey demek istemiyorum 
tarafından
Ne konuda
(1,698 puan) tarafından
Ne yapman konusunda
0 oy
(2,091 puan) tarafından

Annenin dediği kelime ne kadar terbiyeyiz kelime  insan evladına bunu dermi  yaaa birde ana olucak :angry:parayi vermemek ıicn 

tarafından
Önceden de dedi
(2,091 puan) tarafından
O zaman senkn annen  yuvani  yıkmak istyor
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Kocan o parayi unutsun bence annende parayı verecek göz yok gibi canım eşin iyi birisiymis yuvani üçüncü kişiler iç n bozma böyle bir anne iki gün sonra boşandın diye de laf eder 
tarafından
Eminim eder sağol xanm
0 oy
(13,425 puan) tarafından
Annen ama canım çoook ayıp etmiş mutlu isen ne boşanma su borcunu istemek suç değil hem alırken almış gayet güzel 
tarafından
Arad kalmak çok zor
(13,425 puan) tarafından
Canım hiç arada kalma eşinle iyi isen ara anneni de ki anne ben mutlu bir evlilik yaptım ne istiyorsun boşanıp evladımı babasız mı büyüteyim de. Ev alacağız para lazım başka adam olsa sana ihtiyacın varken de vermezdi ayıp yaptığın bak beni de üzüyorsun de. Ben yuvamı da yıkmam ama sizden de gecmem de

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 228 göst.
10 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 643 göst.
5 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,618 puan) tarafından soruldu
+9 oy
24 cevap 1,041 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
28 cevap 918 göst.

412,219 soru

12,409,329 cevap

44,766 kullanıcı

Kategoriler

...