0 oy
2,440 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (417 puan) tarafından
Ne diyecem nasıl başlayacam bilemiyorum. Dün ben 3 gibi uyudum eşim daha oturcam dedi şüphe falan hiç etmedim bugüne kadar pupci filan oynuyordu o yüzden ellemedim gittim uyudum 5-6 gibi uyumaya geldi yattı uyudum daha yeni telefnna bi bakim dedim her zaman da karıştırrim hiç bir şey bulamadim silmiş kesin. En son klavye önerilerine baktım çok özür dileyerek yazıyorum acisin ilk acir domaltip aşkım filan diye kelimeler var kalbim yerinden çıkacak şok oldum. Hiç bir şey bulamadim başka ben ne yapacam şimdi uyuyor agzina sicacam kendimi zor tutuyorum ama bulmam lazım kimle ne konuştu fazlasıni görmek istiyorum yuzune t+kerecem

36 Cevaplar

0 oy
(2,262 puan) tarafından
Bence hiç dokunma dun konustuysa bugunde konusur. Sende uyumaya gitmiş gibi yap aniden içeri gir teli al elinden. Ben hiç korkmadan yaparım herhalde basima gelmedi çok sukur ama sende korkma sı.ç ağzına. Yani klavyede neler yaziyorsan genelde onlar çıkar.

Olmadı klavye ayarlarıni sıfırla sonra o tarz kelimeler çıkıyor mu tekrar diye kontrol et. Sonra kocan teli eline aldığında tekrar bak bakalim yine oyle kelimeler cikiyor mu ? Cikiyorsa buyuk ihtimal biriyle konuşuyor. İnsallah dusundugun gibi değildir.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Play stor da kitaplık bölümüne bak indirip sildikleri bişi varmı
0 oy
tarafından
Valla öyle bisey yapıyosa da siliyodur kesin takip programı filan oluyo ancak öyle yakalarsn yapsa da inkar eder kesin
0 oy
(2,979 puan) tarafından

Burdan bak cnm eşinin telefonuna 

image

0 oy
(1,006 puan) tarafından
instgram mesenger falan kullaniyosa hesap ekle kismina girin belki sizin bilmediginiz gizli kullandigi hesap vardir sifre cikmasa bile kullanici adi cikabilir 
0 oy
tarafından

image

Canım arama etkinliği değil, sen onun Google sayfasına gir, birşey yazılan kısmı var ya hani oraya my activity diye yaz oradan bak, orada instagrama mı girmiş whatsapp a mı pugbg ye mi herşey dökülüyor ayrıntılı olarak bak, whatsapp sa onun whatsapp ını takip et program var bilmiyorum adını ama onu indir ona gelen mesajlar sana da gelsin, Google ını kendi Google hesabın yap oradan da sürekli kontrol edersin. Mesajlarda çok vakit geçirmişse hangi hatsa onun telefon programını indir ayrıntılı görünüyor biraz uğraştığında en son kime yazmış kimi aramış kaç dakika konuşmuş görünüyor. Numaranın başı ya da sonu görünüyordu ama olsun sende rehberine bakıp bulursun onu bak böyle çıkıyor, Google playdan eski indirdiklerine bak belki program felan indirdi sildi iyice bir kurcala 

0 oy
(2,263 puan) tarafından
Bakamadın mi canım online işlemlerden son konuşulan numaralara 
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin bacım ne diyim 
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Çöpe felan da bi bak, kirli peçete vardır öyle bi halt yediyse. Yemin ederim benim adamın boğazını sıkasım geldi okuyunca pis herif
0 oy
(229 puan) tarafından
Ulan varya şimdi gidip benimkininde ümüğünü sıkacam *** heriflerle kaldık belaya ben birşe bulamadım hiç telinde falan ama sinirnoldum 
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Canm googleye gir ayarlardan etkinligim  var ordan silsede cikar belki sosyal medyadan konustu oyle bulursun belki
0 oy
tarafından
Nasil baktın ki canım nasıl anladın 
0 oy
(598 puan) tarafından
Ay inanmıyorum erkeklerin çoğu yapıyor takip et açığını yakala ağzına sıc 
0 oy
(612 puan) tarafından
Klavye önerilerine nereden baktın? 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 470 göst.