Kızlar ben çok bunaldım ya hamile kalmadan önce çalışıyordum sonra eşim istemedi çıktım ondan beri inanın kafamı dışarı çıkarmıyorum gebeliğim çook sıkıntılı geçti her doktora gittiğim de acaba bu sefer noldu diye korkarak gidiyordum eşim sürekli çalışıyor pazar günleri bile mesai yapıyor bari pazar günleri gitme evde kal diyorum yine gidiyor tamam bizim için çalışıyor ama gerçekten çok bunaldım artık cuma günü doğumum var Bi yandan korkuyorum bugün eşime gitme işe diye yalvardım resmen oda doğumda izin alamam bu sefer diye gitti vallahi az kaldı depresyona giricem 4 duvar arasında
Sakın ol hormonlardan hep
Keşke iş olsa da benim kocam da çalışsa işte herkesin başka bir derdi var sıkma canını eşin de sizin için uğraşıyor kendine farklı aktiviteler bul bakzaten doğuma da az kalmış fırsat bulmuşken uyu bol bol haftaya uyuycak vaktin çok olmuycak
Ay canım ya doğuma da az kalmış Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin doğuma da az kaldığı için artık geriye sabır etmek kalıyor son zamanların olmasaydı değişik aktiviteler yap derdim hobi gibi ...
Eşinde belki mecburiyetten gidiyordur şimdi hamilelik hormonlarından dolayıda böyle hissediyorsun sağlıkla git doğuma hiç korkma rabbim yardımcın olur
1,489,475 soru
24,344,555 cevap
346,198 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın