0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Varsa ne kadar sürede dagldi bunun icin kullandgnz ne ilaç varmi

3 Cevaplar

0 oy
(29,178 puan) tarafından

Geçmiş olsun bılgim  yik

-Reklam-
0 oy
(233 puan) tarafından
Ben yıllardır vitiligo hastasıyım malesef tedavisi yok yayılma hızı genelde stresle alakalı birazda şans işi bikaç krem veriyolar doktora gittiğinde ama işe yaramıyor varsa başka sorun sorabilirsin canım 
(1,005 puan) tarafından
Insallah canim
(233 puan) tarafından
Vücudumun heryerinde parça parça var ilk kulağımın arkasında çıkmıştı çocukken doktora gittik kafama çok takıyodum o zaman farkettimki dahada çoğalıyo bikaç çeşit krem kullandım ama fayda etmedi bende takmayı bıraktım yüzümde göz kenarlarımda kaşlarımda falanda var ama dikkatli bakınca farkediliyo sadece açık tenli olduğum için hızlı ilerlemiyo şükür ama vücudumun çeşitli yerlerinde büyük büyük lekeler var allahtan görünen yerler değil tedavisi yok tavsiyem ne kadar stres yaparsan o kadar çsbuk ilerliyo yokmuş gibi davranmak en iyisi bikaç ay oldu mesela elimin üstünde çıktı birden bir hafta içinde büyüdü ama artık takmıyorum rabbim başka dert vermesin bunada şükür sadece bi cilt hastalığı
(1,005 puan) tarafından
Amin canim
tarafından
Ya aslında takma nedenim esin sorun ediomu kuzu benmki smdi bişi demio ama hadi ilerde sknti ederse diye uzuyorm kndmi aslnda öyle biri degl ama
(233 puan) tarafından
Daha bana kızıyor arada bi yüzümdekilere kafamı takıyorum daha aşamadın mı bunları ben görmüyorum bile diyor sen böyle güzelsin der hatta :) seni gerçekten seviyorsa gözü bile görmez canım onları şöyle bi mucize farkettim ama ilk hamileliğimde göz çevremdekiler küçüklmeye başlamıştı doğumdan sonra yine çıktı onlar ama şimdi ikinciye hamileyim farkettim ki yine yanlarından iyileşmeye başlamış buda rabbimin bi mucizesi işte ne hastalıklarla savaşanlar var kuzum görüntü olarak evet bazen can sıkıcı ama güzel düşün güzel olsun :)
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Bende de var bekarken gittim krem verdiler biraz faydasi oldu durdurdu ama evlikten sonra biraktim sürmuyorum hic ilerliyor ellerimde ama yavas yavas öyle bi hizli ilerleme yok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 77 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Frtnzn (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 381 göst.
0 oy
4 cevap 90 göst.
11 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Duruu12 (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,436 soru

12,305,440 cevap

38,554 kullanıcı

Kategoriler

...