0 oy
808 göst.
Diğer kategorisinde (296 puan) tarafından
3 gün ya 3 gündür evde . 

Ben ne kadar salagım dedim yaklaşık bir saat önce .

Herkesi mutlu etmeye çalışan herşeye yetmeye çalışan ama kendini mutlu etmek için çabalamayan ***** bir insanım bu gün daha iyi anladım.

Ev çocuk yemek bulaşık çamaşır herşeyi yaparken bir oturupta soluk alamıyorum. Çünkü vakit yok . 

Bunu gören eşimse hiç yardım etmeyi dahi düşünmüyor. Bir yardım istedim yorgunum dedi.

Bu kelimeyi ben ona kullanmaya bile cekinirim oysaki ..

Hep mi başkasınımutlu etmek için yaşar insan ahmak gibiyim.. ben ne diye bu kadar fedakâr biriyim ?

23 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Safsın kiz ne fedakarligi
(296 puan) tarafından
Saflık değil bu herşeyin farkındayim ama fedakâr bir insanım
-Reklam-
0 oy
(7,933 puan) tarafından
kendine deger ver sen kendi degerini bilmezsen elin adami hiç bilmez....
(296 puan) tarafından
Bilmiyorda zaten
0 oy
tarafından
Kel in merhemi olsa kendi başına sürer miş canım şunu yap bunu yap diyecek bir şeyim  yok ama tek tavsiyem önce kendi mutluluğunu düşün bundan sorna çünkü bende artık öyle yapicam kendimi mutlu edicem sadece
(296 puan) tarafından
En iyisi bu galiba
tarafından
Aynen öyle çünkü sen kendinden ödün verdikçe geriye sen diye bir şey kalmıyor hep bi başkası oluyosun çocuğun oluyosun esin oluyorsun anan baban oluyosun arkadaş oluyosun ama bir tek sen olamıyorsun ama en başta yapman gereken şeyse halbu ki sen olmak kimse için üzülmeye yıpranmaya değmiyor
0 oy
tarafından

Aldırma kızzz misal örnek bugün mastitt oldum ara ara oluyorum zaten neyse işde gün boyu evdeydi gitti yattı camış gibi kalkdı yemek yedi yine yattı yuvarlanan kaya misali nefes alamıyorum titriyorum ateşim çıkıyo  çocuklara bakda bi çorba kaynatayım dedim çocuklar oynuyo ya diyo birde ağzıma geleni dedim sinirden acıdan ağladım sonunda kalkdı yatıpda kalkamaz olasıca tövbe estağfurullah 

(296 puan) tarafından
Ne acımasızlar ya oysaki sende aynı Dünyaya birkere geliyorsun bende
Sen yasa ben yaşamadan öleyim ne ala
tarafından
Anammm kızz sorma yaa zar zor yaptım da boğazımdan bişey geçdi iki lokma bide utanmadan yaptığım çorbadan içiyo tey Allah ım yarabbim yaa
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Bende öyleyim inan bazen sabrim tasiyor artık kızıyorum eşime yeter ya bu evde hizmetcimiyim ben hersey bana bakıyor diye dayanamıyorm kendimi odaya kapatıyorum sonra esim ufak tefek biseler yapmaya çalışıyo iste 
(296 puan) tarafından
Yine yapıyorsa ne güzel ben ha duvara konusmusum ha ona
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Aynı durumdayız.. korkuyorum evlilik böyle bişey mi ömrüm hep böyle mi geçecek? Ben hayat arkadaşı ararken bir baktım köle olmuşum.. ne kadar dayanırım ya da niye dayaniyorum bilmiyorum
0 oy
tarafından
Bende aynıyım inan bazen yaptığım oladae şey gözüne hiç gelmiyor insan kendini değersiz hissediyor
0 oy
tarafından
Bunu oğlum doğduktan sonra çok iyi anladım bebeğin uyumadan önce işlerini bitir ki uyuduğun da nefes almaya vaktin olsun benim eşim sıcak yemeği koymaktan aciz inan 2 yaşın da ki oğlum ondan daha çok iş yapıyo en azından yediğini kaldırıyor mutfağa kendini mutlu etmesini bil oglun uyuduğun da kahve iç sevdiğin diziyi filmi programı izle inan insan o kadar mutlu oluyo ki
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Benim eşim iki haftadır evde ve bende kafayı yedim akşama kadar ugrasyorum çırpınıyorum dün adet oldum hiç ağrım yoktu ama yataktan çıkmadım ağladım kivrandim annemi aradım numaradan ağladım eşimde iyice inandı evin bütün işini gücünü yaptı bulaşık ev süpürme çocuklarla akşama kadar ilgilendi. Ben sadece çocukları yedirmek için kalkıp tekrar yattım :D akşamda onlar uyuduktan sonra birrrr güzel keyif kahvemi yudumladim ❤️☺️☺️☺️
0 oy
(834 puan) tarafından

Çünkü başak burcu :ermm:

0 oy
tarafından
Bende öyle kesinlikleeee hergun en az 2 kez camasir makinasi calisir sonra onlari as topla yemek bulasik ev supur toz al kuzuma yemek yap yedir sevme seviyo ama az bak ben su camlari sileyim yok bakamam sonra camlar lea givi dedi bana tutsaydin da silseydim bu kadar yetisebiliyotum ddm icten siliylrum distan kirli neymis cocuk uyurken silcekmisim hic bi halta yaramiyomusum ne yaoiyomusum ki evde yaptiklarim is değilmiş gorevimmis soylenme yardim isteme luksum yokmus filan aman hepsi ayni ya
0 oy
tarafından
Tek.senin için geçerli değil ki bu canım ..erkeklerin.%90 böyle yani..benim eşimde aynı yani yardım bilmez hoş gerçi yardım istemem oğlumla ilgilen derim.ben yaparım işimi.gucumu ..biras.ilgilenir sonra bahane bulur horozların.yanina.gider..bekletiye girmemek lazım..beklentiye girersen hayel.kirikligi..
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bugun bende bayağı iş yaptım daha yeni oturdum kendime bir kahve yaptım eşim oglumu oyaladı ben yaptım sonra oglumu yıkamaya yardım etti ama hamile iken daha çok yardım ederdi
0 oy
(164,043 puan) tarafından
Taş yerinde agirdir bacim sadece bebegine fazla deger ver
0 oy
tarafından
Insan bazen bekarligini özlemiyle değil 
0 oy
tarafından
Valla bende hiç durmadan iş güç yemekleri yap çocuk bak aynaya bakınca kendimi çirkin hissediyorum bıraktım gittim saç baş ağda yaptım vallahiii yeter dedim
0 oy
tarafından
Sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez bırak Bi kaç gün pis kalsın ev otur keyfine bak zaten sürekli iş yapıyoruz hafta sonları sokağa çıkma yasağı varken eşin evde o zaman sanada tatil olsun yapma iş falan 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Yarın son sabret bir kaç saat kaldı =) 
0 oy
tarafından
Her işe koşmaya çalışan, sessiz sakin kalıp fedakarlık yaparak sadece kendini yoran, aman eşim uyusun çocuğu kenarda oyalayım diyen ve daha nice ince düşüncelere Dalan kadınların kıymetini nadir erkekler bilir. Çok nadir.

Yorulmadan yapabileceğimiz işte bile elimizden destek almamız lazım ki ev işini bilsin çünkü oda o evde yaşıyor. Bir insan bir evin tüm yükünü kendi başına omuzlarsa Bi yerden sonra tükenir biter.. Kızmadan, bağırmadan, kavga etmeden sabırla güzel şekilde söyleyip yaptırmak lazım. Tatlı dille yola gelen çok insan tanıdım 
0 oy
tarafından
Sürekli yaptığın şeyler bir süre sonra göze bile görünmüyor canım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 468 göst.
0 oy
5 cevap 314 göst.
0 oy
9 cevap 1,206 göst.
10 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,157 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 723 göst.
14 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (310 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,958 soru

24,378,942 cevap

348,560 kullanıcı

...