0 oy
825 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,427 puan) tarafından
Eşimin ailesi ile alt üst oturuyorum kızlar daha bilmem ben eşimle kıskançlık yüzünden kavga ettiğimi ama gelin görün ki hep ailesi yüzünden kavga ederiz gelin oldum geldim bu eve evin içine karıştılar çocuk doğurdum sanki kendilerin mis gibi sahipleniolar annesi var mı yok mu demezler eşim de anlayışsız biri oldu artık öyle bir boyuttaki kavgamız inanın anlatmak bile istemiyorum çok üzülüyorum çok

13 Cevaplar

0 oy
(640 puan) tarafından
Aynı mevzu bende öyleydim aynı binadayız hep onlar yüzünden kavga kıyamet  kestim alakayı iki aydr kafamm rahatt 
(2,427 puan) tarafından
Aynı katta nasıl kesecen ki muhatap olmayı kuzum inene kadar hepsini goruon ayrıca 4 kat bir yerde toplanıolae insan kendini kötü hissediyor inmeyince eşim de kızıyor sen böylesin söylesin diye
(640 puan) tarafından
Bacım başında benim eşimdr öyleydi soeun bende sanıyordu hergün yedirdim içirdim evini temizledim onlarsız bişey geçmedi boğazım dan taaaki son raddeye geldim eşim artık sana bşşey diyemm sen haklısın çıkma dedi eşim dahi konuşmuyo kötü de hissetmiyorum herles işine baksın huzurumu bozanlar uzak dursun bende hayırlıysa yakınlaştırsın hayırssıza uzaklaştırsın rabbim bende alt üstüm hiçte uörumda değil çok şeyler ettiler bana
-Reklam-
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Kaç o apartmandan başka çaresi yok bacım 
(2,427 puan) tarafından
Eşim bu evde gebereceksin dedi desem yani yok yok yokkkk kurtuluş
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Eşinle konusmayı dene ama kavga eder gibi degilde bu durumdan çok mutsuz oldugunu hiç 3 müz başbaşa bişeyler yapamıyoruz başkalarına çok özeniyorum gibisinden
(2,427 puan) tarafından
Denedim çoğu kez ama yok işte
0 oy
(92 puan) tarafından

Canım evinin huzurlu olmasını istersen namazını dosdoğru kıl kuranını bol bol oku ve bol bol dua et <3

0 oy
(2,256 puan) tarafından
Offf nolacak bu dünyanın hali canı cehenneme diycem olmuyor sonuç fa insanın eşi yani aynı çatı altındasnz hayır ben anlamıyorum evlendirdin oğlunu tall rahat bırak yaa ne bu heryerden çomak sokmalar filan
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Eşin de seni değil de ailesini savunuyorsa daha da çekilmez
(2,427 puan) tarafından
Çok soğudum kuzum ya çok soğudum
0 oy
(228 puan) tarafından
Bu kaynanalar sadece anne biz kız anneleri taş mübarek be ne annemis veya ne erkek çocukmuş arkadaş
(2,427 puan) tarafından
İnan bilmiyorum artık
0 oy
(228 puan) tarafından
Önceden bukadar karşılaşmıyordum bu programda gördüm ki gerçektende kaynanalar tarafından da bozuluyor çoğu evlilik artık nasıl duygu sömürüsü yapıyorlarsa oğullarına annesine laf dedirtmeyen erkekleride anlamıyorum ozaman anan karını istemiyorsaydi nikahlanmayaydin abi niye ananı dinlemedin 
0 oy
tarafından
Uzak oturmak en güzeli bende 3 yıldır altlı üstlüyüm çok yoruldum artık eskiden tartışırdım şimdi duymuyorum inan kaynanam çok konuşur dinlemiyorum artık sinir hastası olurum her dediklerini taksam şimdi ev arıyoruz krediler bi düşse iki dakika durmam evinde en iyisi uzak oturmak
(2,427 puan) tarafından
Hiç sorma ya hiç bilmedim hiç varimizi yogumuz bu eve döktük kuzum aile apartman i satılmaz da anlican b*k yedim bilmedim
tarafından
Içine girmeden bilemiyosun işte disar dan herkes çok iyi hele bide çocuk büyüyünce gör gelip kafasına göre bi yere götürmeye çalışıyolar koca da olucak iş bizimkiler de iş yok evimize karışma diyicek biticek iş ama nerdeee
0 oy
tarafından
Huzur istiyorsan onlari aile olarak görmek zorundasin bı saatten sonra öteki türlü itiş kakış bitmez kuzum .
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Bun nedir yaa Allah aşkına kayinvalidelerinizden çocuklarınızı kiskaniyorsunuz resmen yaa ayıp vallahi hergun bı post kayınvalidem çocuğumu sahipleniyo yok. Ağzına şunu veriyo arkadaşlar şunu unutuyorsunuz sizden çok çok tecrübeliler onlar daha ilk çocuğunuz neyi biliyorsunuz internet olmasa yapmayın Allah askima yaa sadece senin için söylemiyorum ben gözüm kapalı emanet ederim kayınvalidemede annemede eşinizle huzursuzluğunuz ailesiyle gecinemediginiz için işte görmezden gel yapmazsan bile tmm annede biraz büyük bilin artık sadece senin için söylemiyorum yanlış anlama siz annesiyseniz oda babanesi eminimki zarar gelsin istemeZ 
(1,908 puan) tarafından
Yok artık saygida kusur etme dedim ama okadarda değil yani biz senin anlattığım kadarına yorumyapiyoruz fazlasını bilmiyoruz ama dolabını karıştırmis olması çok ileriye gitmiş senin evinde sen yokken ne işleri var ayrıca belki senin gizli biseyin var
(2,427 puan) tarafından
Gizli bişey için değil kuzum bak ben yeni değilim bu uygulamada bir yıldır kullanıyorum ama hesabımı Admine kapattirmak zorunda kaldım önceki postlarimi okusaydin eminim beni bilirsin
(1,908 puan) tarafından
İsmini görüyorum ama tanımıyorum muhabbetimiz olmadı hiç Allah sana sabır versin ne deyim
(1,318 puan) tarafından
İstiyorlar bal gibi , senin başında yok bilmiyorsun
Babası olmayınca tokat atıp , babası içeri girince yalandan sevmesini ikili oynamasını sana anlatamam tabi herkes bir değil
(1,908 puan) tarafından
Ozaman onlarınki yapmacık sevgi ben öyle insanın ruh halinden şüphe ederim
0 oy
(6 puan) tarafından
Bizde de aynı bu aynı binada oturmak hiç iyi bişey değil ama elden bişey gelmiyo maalesef insan kendi evinde rahat edemiyo resmen 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 895 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Dolunay65 (1,244 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 297 göst.
6 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 922 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,513 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 419 göst.
15 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,038 soru

12,435,294 cevap

45,792 kullanıcı

Kategoriler

...