Uyudunuz mu kızlar? Ben cocuklari uyuttum anca şimdi dinleniyorum . Cok yoruldum bugün, bime gittim sabah kaynanmla alisveris yaptik ilk o gecirdi ve hesap karismasin diye o önden ödedi sonra bn odicektim temassiz ama limiti doldu temassizin bugünlük dedi kadin . Sifre istedi girdim esim değiştirmiş meğersem arada degistiriyor güvenlik açısından. 2 defa yanlis girdim sonra arqdm sifreyi istemek icin sarjm bitti bimin tlfnundan aradim bu defa da sifreyi yanlis anladim bloke oldu kart 3 defa yanlis girince . Bidaha eve gittim esim kart icin yeni sifre aldi musteri hizmetlerinden . Tekrar o yolu teptim gittim aldim esyalari ordan manava ugradim sonra ev temizlik cocuklar yemek derken suann bu haldeyim ...
Ayy kuzum benim ne uyuması kpss hazırlık yapıyor um. Matematik çalışmaya ÇALIŞIYORUM bende anca kızları uyuttum geçtim :)
Lenn gece gece bem diyet oldumu şimdi bu ya pasta falan ayıp
Neyse şuan ki hal süper sonu iyiye baglanmis
Nihayet duş alabildim Sırtımın ağrısı geçer belki diye ama yok heryerim ağrıyor kızımı taşımaktan.. Saçları tarayıp kurutup direk uyumam lazım. Saat 3 de geri kalkıyor 7 ye kadar ayaktayım
411,015 soru
12,369,375 cevap
42,283 kullanıcı