0 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Uyudunuz mu kızlar?  Ben cocuklari uyuttum anca şimdi dinleniyorum . Cok yoruldum bugün, bime gittim sabah kaynanmla   alisveris yaptik ilk o gecirdi ve hesap karismasin diye o önden ödedi sonra bn odicektim temassiz ama limiti doldu temassizin bugünlük dedi kadin . Sifre istedi girdim esim değiştirmiş meğersem arada degistiriyor güvenlik açısından.  2 defa yanlis girdim sonra arqdm sifreyi istemek icin sarjm bitti bimin tlfnundan aradim bu defa da sifreyi yanlis anladim bloke oldu kart 3 defa yanlis girince . Bidaha eve gittim esim kart icin yeni sifre aldi musteri hizmetlerinden . Tekrar o yolu teptim gittim aldim esyalari ordan manava ugradim sonra ev temizlik cocuklar yemek derken suann bu haldeyim ...:sleeping:

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ayy kuzum benim ne uyuması kpss hazırlık yapıyor um. Matematik çalışmaya ÇALIŞIYORUM :D bende anca kızları uyuttum geçtim :)

tarafından
Kolay gelsin cnm bu saatte kafa kaldirmazki dersi
tarafından
Doğru diyorsun canım ama alıştım artık anca çocuklar gece yatınca vaktim oluyo. Gündüz açıp bakamıyorum, bırak bakmayı kıçımı yere koyamıyor um:))))) Allah büyük ya valla artık insanın hevesi de kalmıyor bu devirde ama yine de ümit işte:/
-Reklam-
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Kız okurken ben yoruldum inanirmisin seni düşünemiyorum:)))
tarafından
Üstüne bide esimden azar isittim ya
(1,908 puan) tarafından
Oda bir zahmwt poposunu kaldırıp gitseydi yada şifreyi değiştirdim deseydi
tarafından
Evt ordq hatali ama işteydi o yüzden bn gittim bugün
(1,908 puan) tarafından
Hmm anladım erkeklerin huyu bu canm alıştık artık:))
0 oy
(3,675 puan) tarafından
E Kaynaman da yok muydu borc alsaydın 
tarafından
Yok cnm oda esimin kartiyla aldi para yoktu diye ay basi vercekti
(3,675 puan) tarafından
Anldm cnm afiyett olsun :)
0 oy
(2,066 puan) tarafından

Lenn gece gece bem diyet oldumu şimdi bu ya pasta falan ayıp :angry:

tarafından
Ay bilmiyodm ben kilo alamiyorum amaa
(2,066 puan) tarafından
Kizz ben sana vereyim :):):):(
tarafından
Ver valla oyle olsaydi iyi olurdu
(2,066 puan) tarafından
Kesinikle  ne rahatlardım  yaa :):((
0 oy
(135,333 puan) tarafından
Kaynanan niye odemedi seninkeri
tarafından
Kart esimindi tek kartla gitmistikk
0 oy
tarafından
Ben de tost yedim uyucigim
tarafından
Iyi geceler
0 oy
(1,241 puan) tarafından

Neyse şuan ki hal süper sonu iyiye baglanmis:D

tarafından
Ahahjahajsj aynen öyle
0 oy
tarafından

Nihayet duş alabildim Sırtımın ağrısı geçer belki diye ama yok heryerim ağrıyor :( kızımı taşımaktan.. Saçları tarayıp kurutup direk uyumam  lazım. Saat 3 de geri kalkıyor 7 ye kadar ayaktayım :'(

tarafından
Senin isinde zor ozmn cnm kızımın atesi çıktı simdi oda kardeside uyanik gözümden uyku akiyor resmen
tarafından
1 hafta sonra bu gece 3 de uyanmadı 7bde uyandı :D biraz daha uyumuş olduk hamd olsun şu an uyandı oturma odasında oturuyoruz ama olsun gece uykumun çoğunu almışım ❤️
0 oy
(61 puan) tarafından
Keşke şuan bende kahve tatlı modunda olsaydım.  Sinirden uyuyamıyorum.  Bnm esim askeri personel sürekli görevleri oluyor bu yüzden ben annemlerde çok kalıyorum o görevdeyken evde tek kalmamak için.  Çünkü görevleri genelde en az 1 aylık oluyor. Sıkıntım ve uyuyamama sebebimde artık esimin benden sogudugunu düşünmek.  Eskiden o kadar çok arardiki beni nerdeyse saat başı konuşurduk. Bana söylemeden hiç bir yere gitmez söylemeden uyumazdi.  Simdi hiç aramiyor ben arayınca fazla konuşmuyor hemn kapatıyor.  Bugünde aradım meşgule attı sonra bana dönmedi 2 saat sonra tekrar aradım açtı 2 dk konuştu sonra duşa girecem diyerek kapattı bidahada ne msj ne arama hiç bisey yok . O kadar çok cnm sıkılıyor ki uyuyamıyorum. 
tarafından
Ah cnm ya hemen kötüyü düşünme belki cok yoruluyordur insan surekli konuusunca sıkılıyor ondandir benim gibi bir insan bile sıkılıyorsa herkes sıkılır bide yanina gelince test et bklm

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 327 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,280 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,107 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mavera (7,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 426 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 746 göst.