0 oy
359 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (58 puan) tarafından
Selam kızlar 20 ay oldu doğum yapali ilk çocuk sezeyanla. Geçen yil diyet sporla 73den 64 e kadar geldim ama.gobegim vardı gerçi kizkende vardı biraz doğumdan sonra sarkık oldu. Neyse kiloları tekrar aldım bir sene içinde ama hemen almadım yedim içtim baya kismadim halende öyleyim gerçi.ama araştıryom diyolr insanlar gururla tasiyom o göbeği ameliyat izi vs göbeği sorun ediyom bn tek neden ben böyle düşünemiyorum insanlar gibi acaba çocuğumu sevmiyom mu diyom tövbe yarabbi çok çok seviyorum Paşa'mi ama kilo konusunda saldım kendimi sarkık bir gobekle 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Spor yapıp sıkılastirabilirsin, diyetle sarkar 
(58 puan) tarafından
İşte bel ağrısı geçmedi yada üşeniyorum yada daha çok yoruluyom oglumla uğraşırken ev vs sporda yaparsam.daha çok yorulcam .s
-Reklam-
0 oy
(2,242 puan) tarafından
olurmu oyle sey canim evet izimiz catlaklarimiz bebegimizin hatirasi ama daha genciz kendimizi guzel hissetmiyorsak olmaz ki :) bende zayifladim ama gobegim duruyo rahatsiz oluyorum kesesim var o bir parcayo :)))
(2,242 puan) tarafından
insallah canim var kadinlara ozel hem kafa dagitirsin ben suan evde yapiyorum malum virus yuzunden . esim de spor salonunda calisiyordu onceden o calistiriyo simdi :) internetten bak karin hareketlerine ise yarar
(58 puan) tarafından
İnşallah canım ne güzel eşin yardımcı oluyor benm eşim benden memnun ama benle başla beraber yapalim diyo hayr diyo aslında kilosu yok ama o yerken nefsim istiyoruuu:)))))
(2,242 puan) tarafından
sen kendin hafifden yemeni kıs zaten hemen alisirsin canim diyete. esinde yaninda yemesin beraber başarırsınız:))
(58 puan) tarafından
Hahaha bensiz sofraya oturmuyor ki illa sende diyo .akşam çay saatin bırakacam dedim hayır olmaz açık şekersiz iç çaydan bişi olmaz asla diyoru :)))
(2,242 puan) tarafından
yaa kıyamıyo sana iste ne guzel :)) artik kendi aranizda halledersiniz canim zayiflarsan daha mutlu olacagini soylersin
0 oy
tarafından
Spor yap canim anında fark eder. Konuya gelirsek sezeryan ızımden asla rahatsız degılım kilomu da verdım hatta fazlasıyla 
tarafından
Ama 2 dıgum da da hemen yamuna korse taktım ve gobegım oglum da asırı vardı herkes bu kalır demesine ragmen sıfır gobegım var
(58 puan) tarafından
Yanına harika kız kardesimde de var aynısı bikere taktım aşırı ince belli oldumm buarada ikinci gebeliği istediğim için kilo vermek istiyorum cnm motivasyon um gelse bari verebildigim kadar verim
tarafından
Verirsin canim duzenlı spor yap ve durumun varda herbalıfe onerırım yardımcı olurum
(58 puan) tarafından
Herbalife karşıyım aşırı cnmm saol yinede
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(51,939 puan) tarafından
ben cok zayiftim herkes kilo al diyodu.simdi 70 kiloyum vermem lazim tiroitlerim yavas calisiyo veremiyorum cokta takmiyorum 
(58 puan) tarafından
Aaa çok geçmiş olsun cnm bielrek mi kilo aldin bide al diyenelere sinir oluyom kilo iyi bişi degilki
(51,939 puan) tarafından
kiz bilerek kim kilo alir☺️ 36 bedendim 42 oldum zamanla evlenince cok aldim ben hormonlardan saniyodum meger tiroitler yavas calisiyomus dengeledik oyle hamile kaldım hamileyken 25 kilo aldim verdim hepsini sonra baktim yine kilo aliyorum meger yine degerler sinira gelmis
(58 puan) tarafından
Aaa yediğin halde aldın sandım cnm çaresi ne peki tiroid bezleri çalışsın diye
(51,939 puan) tarafından
ilac kullaniyorum ömür boyu kullanicaksin dedi doktor. tiroitler dengesizken hamile kalinca bebek ya sakat olurmuş yada düşük olurmus her ay kontrole gidip kan verdim normale geldi degerler doktor bebek dusunebilirsiniz artik dedi uc ayda kontrole gel ama hakile kalirsan hemen gel dedi bebek anne hormonlarindan besleniyo ya ilk ay gittik hemen degerler değişmiş yine her ay duzenli gittim doğumdan sonrada gittim. sonra pandemi girdi gitmedim duzeldi diye uzun süre kilo alinca gittim ama☺️
(58 puan) tarafından
Anladım çok cokkk geçmiş olsun senin olayın farklıymış sağlık için kilo verilir tabi takma çok kafaya cnm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 160 göst.
25 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde seren55 (1,542 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 301 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nur_lina (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 357 göst.
31 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Aytencelik (4,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 241 göst.
19 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,519 soru

12,388,208 cevap

43,639 kullanıcı

Kategoriler

...