0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dogum yapali 20 ay olcak kilom gitti hepsi ama 5 6 aylik gjbi göbeğim kaldi gitmiyo asla iyice buyudu nasil gitcek bu diyet yaptım gitmiyo tam mekik cekemiyorum kalkamıyorum yerden nasıl yapmam lazim ya ne yaparsam göbeğim gider bilen var mi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende suarcikta bekliyim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sezeryanla mı doğum yaptın canım
tarafından
Hayir normal dogum canim göbeğimi sarmadim ama hic kilom iyi sadece göbeğim var kocaman cok kotu ya psikoljim bozuldu
0 oy
tarafından
Yapamıyorum diye bisey yok yaoacaksin o gobegin erimesini istiyorsan
tarafından
Cok ıstiyorum ama olmadi 10 gün hergun mekik cektim sabah aksam yapabildiğim sekilde diyet yaptım zayıfladım iyice ama göbek duruyo sarkmis gibi ya
tarafından
Pes etme yap o gobegin gdene kadr bak ben yapiyorm egsersiz 2 aydır anca gitti 10 gunde zaten gitmez
tarafından
Sen neler yapıyorsun canim artik umudum kalmadi kardeşlerim bile soyluyo sen boylemiydin diyolar koca kadin gibi olmussun diyolar iyiligim icun sert konuşuyor biliyorum ama olmuyo iste
tarafından
Canm uzanarak bacaklari 60 kere kadrip indiriyirum yan sekilde ayni sekildr her iki ayagimi yapiyorm bide mekik cekiyorum
0 oy
(6,975 puan) tarafından
Bende yapamiyorum canim bende yarim mekik cekiyorum kalkabildigim kadar o bile calistiriyor
tarafından
Onun faydası oldu mu canim sana
(6,975 puan) tarafından
Bende yeni basladim canım, diyette yapıyorum insaAllah ise yarar
0 oy
tarafından
9 ay oldu dogum yapalı dün çektim bügün karnımın içi agrıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 335 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 289 göst.
0 oy
5 cevap 236 göst.
13 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Byhnbygl (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,348 soru

23,732,764 cevap

313,572 kullanıcı

...